Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Hollow/Arrancar/Espada

Go down 
SzerzőÜzenet
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Hollow/Arrancar/Espada Left_bar_bleue5000/5000Hollow/Arrancar/Espada Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Hollow/Arrancar/Espada Empty
TémanyitásTárgy: Hollow/Arrancar/Espada   Hollow/Arrancar/Espada I_icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 4:33 pm

Supēsuwāpu(Térhajlítás) : Hollowok és Arrancarok gyors hejválzotató képessége. Hasonló mint a shinigaminál a shunpo.
Minden Hollownak,arrancarnak alap képesség!

Sonido (Hang):
Az Espadak "Shunpo" képessége. Csakúgy, mint a shunpo, ez is villámgyors.
Espadáknak alapképesség!

Bubble Cannon(Buborék ágyú) : Általában a hollowok, vagy kisebb arrancarok használják. A használó száját az ég fölé emeli, majd összegyűjti a Lélekenegiáját kisebb buborékok formájában, ezek számát a használó Le-ja dönti el, s mikor befejezte a feltöltést ami kb. 1 percet vesz igénybe, ekkor az ellenfél irányába kilövi azokat. Nagy sebzést képesek okozni, s így rengeteg támadás vihető be, ám nem nehéz elugrani előle.
Ár: 70 Le

Shadow Maestro(Árnymester) : Amikor egy hollow nem akar a figyelem középpontjában lenni, vagy netalán vadászat közben szeretne láthatatlanná válni használhatja ezt a képességet. Láthatatlanná válik, s így cserkészheti be áldozatát. Ez a technika rendkívül sok le-t emészt fel, ugyanis a használójának át kell alakítani a saját lélekrészecskéit a környezetéhez hasonlóra. Ha még mozgást is végez, akkor még több koncentráció és még több le felhasználás szükséges. Éppen ezért egy közepes erősségű espada is csupán fél percig tudja fenntartani ezt az állapotot, utána ki fogy a lélekenergiából. ( Hollowok, Arrancarok és Espada is tanulhatják.)
Ár: 80 Le

Mármol defensa(Márvány védelem) : A hollowok vagy arrancarok használják saját maguk védelme céljából. Létrehoznak egy acél keménységű márványlapot, testük akármelyik részén s ezzel hárítják az őket ért támadásokat. Ám ezt csupán 10 másodpercig képesek fenntartani. (Hollow , Arrancar)
Ár: 80 Le

Sueño Lock(Álom zár) : Az áldozatot erős fénysugár veszi körbe, s amikor ez eltűnik egy (rém)álomvilágban találja magát, ahol eddigi legrosszabb emlékei törnek a felszínre, innen csak akkor menekülhet ha képes legyőzni azokat, vagy kis idő után (lélekenergia függvényében) a létrehozott álomvilág magától szertefoszlik. A technika feloldása rengeteg le-t követel (szinttől függően), így még ha ki is jut az illető ebből a világból, eléggé legyengül. A technika hátránya, hogy az álomvilágot folyamatosan fent kell tartani, tehát a használótól is majdnem annyi le-t követel, mint az áldozattól. A technikát csak 200 Le fölött lehet használni.
Ár: 140 Le

Que da la vida la muerte(Életadó halál) : Természetesen egy gyógyító képességről van szó, amit a hollowok, arrancarok használnak főképpen, de néha látni az Espadaknal is. A technika lényege, hogy a körülötte lévő kisebb rangú hollowoktól, vagy arrancaroktól elszívja az életenergiájukat és az Le-t, ezt összegyűjti a tenyerében s ez által gyógyít másokat vagy önmagát. A technika hátránya, hogy sok időt vesz igénybe, valamint elszívja  a használó Le-nak felét, ami persze később majd vissza töltődik.
Ár: 150 Le

Ojos errantes(Járkáló szempár) : A Le negyedéért cserébe megidézhetnek egy pókot vagy pedig egy kígyót, mely közelebb merészkedhet az ellenséghez, vagy csupán felderítheti a terepet. Az állatka szemén keresztül láthatjuk a világot, s elménk segítségével irányíthatjuk azt. Hátránya: Ilyenkor sebezhetőbbek vagyunk. (Hollow,arrancar,espada)
Ár: 100Le

La muda de serpiente(A kígyó vedlése) : A használó képes kibújni a bőréből észrevétlenül , s eközben a bőre ott marad az eredeti helyén, mintha még mindig ott állna. Eközben a használó elmenekülhet, vagy az ellenfél háta mögé kerülhet. Hátránya: Hogy a hátrahagyott bőr csupán egy helyben képes állni, s nem képes kommunikációra.
(Hollow,Arrancar,Espada)
Ár: 140 Le

Bara(Lövedék) : Az arrancarok az öklükből egy vörösen izzó töltény lövellnek ki. Mérete a Le-től függ. Gyors és erős. (Arrancar)
Ár: 100Le

Bara Bombardeo ( Bara Bombázás) : Egyszerre több Bara jelenik meg,s száguld az ellenfél felé. Szintén gyors és erőteljes technika. (Arrancar)
Ár: 110 Le és Szükséges a Bara technika
Hollow/Arrancar/Espada Bara_Bonbardeo

Proyectil de seguimiento(Nyomkövető lövedék) : Szintén egy Bara jelenik meg, mely képes érzékelni az ellenfél Le-ját és követni azt, így nagyon kellemetlen lehet, hiszen nehéz megszabadulni tőle. (Arrancar)
Ár: 120 Le Szükséges a Bara technika

Luz en la oscuridad(Fény a sötétségben) Ez egy pajzs képesség ám önmagára nem használható. Csupán mások vagy más tárgy védelmére. Egy fénysugár tör az ég fölé, ami körbefogja az érintett személyt/tárgyat.
Ár: 70 Le (Arrancar,Espada)

Gyors regeneráció: (Minden hollow a shinigamiknál lényegesen gyorsabban regenerálódnak ezzel a képességgel.)
Ár: 130 Le

Gonzui(Lélek elszívás): (Embereken működik csak, visszatölt némi le-t.)
Ár: 70 Le

Garganta (Fekete Lyuk): Ezzel a technikával képesek az arrancarok, hollowok és menosok átjárót nyitni az emberi világba, vagy Soul Societyba.
Ár: 120 le

Bala (Hollow Töltény): A Cero kisebb, de gyorsabb változata. Általában az arrancarok az öklükbe koncentrálják az energiát, majd kilövik.
Ár: 110 Le

Cero (Hollow Villanás): Cero az óriás reiatsu lövedék, mely iszonyatos romboló erővel bír.
Ár: 130 Le

Gran Rey Cero (Királyi Hollow Villanás):Az Espadak által használt technika. A cero legerősebb formája. Színe az Espada reiatsujának színével azonos.
Ár: 150 Le

Hierro (Acél Bőr):
Az Arrancarok bőre sokkal erősebb, vastagabb, keményebb, mint a többi hollow-é, menos-é, ha elsajátították ezt a képességet.
Ár: 140 Le

Pesquisa (Nyomozás): Ezzel a képességgel tudják pontosan lokalizálni a nagyobb szellemi energiával rendelkező élőlényeket.
Ár: 80 Le

Resurrección (Felélesztés):
Resurrección-nak hívják, mikor egy arrancar feloldja zanpakutou-ját. Ilyenkor az arrancar teljes erejével képes harcolni. Mikor egy arrancar feloldja zanpakutou-ját, a külseje megváltozik, sokkal jobban fog hasonlítani hollow alakjára.

Ár: Megtanulásához szükséges lesz 200 Le-re illetve , összesen meg kell lennie az 1500 Le-nak. Ezt csak egy Mesélővel tanulhatod meg, az az kérj fel egyet a chaten vagy Üziben.


Cero Oscuras (Fekete Hollow Villanás vagy Fekete Cero):Ez egy rendkívül erős, hatalmas fekete színű Cero. Az arrancarok ezt a technikát csak a szabadon engedett formájukban képesek használni.
Ár: 180 Le
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
 
Hollow/Arrancar/Espada
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: ÁLTALÁNOS MINDENKINEK! :: Technikák-
Ugrás: