Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Natalie Kriess

Go down 
SzerzőÜzenet
Natalie Kriess
Ember
Natalie Kriess

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2013. Sep. 11.

Karakter lap
Lélekenergia:
Natalie Kriess Left_bar_bleue100/100Natalie Kriess Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: Ember

Natalie Kriess Empty
TémanyitásTárgy: Natalie Kriess   Natalie Kriess I_icon_minitimeSzer. Szept. 11, 2013 9:43 pm


Név: Natalie Kriess
Nem:
Faj: Ember
Kor: 19 év
Fegyver Szint: 1. szint


Kinézet: Natalie, olyan 165 cm magas, szőke leányzó, karcsú, de harcias testalkattal – látszik rajta, hogy nem a fitnesz órákon edzette az alakját, hanem többnyire éles, valós harcban. Szeme szürke, melyet előszeretettel takar, jókora szürke napszemüveggel. A szemüvegen túl - mely jellemzően amerikai stílust mutat - a ruházata is inkább a USA motívumait követi. Pilóta dzsekik, farmerek könnyedén felfedezhetőek a repertoárjában, azonban elválaszthatatlan társának számít, mindig menő sálja, melyet ritkán vesz csak le (akkor sem mindig). Hosszú, aranyszín haja egészen a combjaiig leér, azonban a pasik könnyedén elbambulnak nem éppen rejtegetett kebleit látva – melyekkel rendesen megáldotta, avagy megverte az ég.

Jellem: Maga a megzabolázhatatlan energia. Ha a világ összes energiaitalát összekevernénk akkor sem érnénk el olyan kotyvalékot, mellyel a Natalie szint közelébe juthatnánk. Vigyorgós, kedves lány, aki ritkán folyamodik hazugságokhoz. Alapvető életfelfogása, hogy mindenhol barátok veszik körbe, csak még nem ismeri őket. Ő maga a tomboló tűzvihar, minden tekintetben. Akik ismerik, tudják miként bánjanak vele, azok felé kedves melegséget áraszt. De aki felbosszantja, az jobb ha imádkozni kezd, mert Natalie futótűzként gázolja el, és égeti hamuvá.
Általában képtelen bármit is igazán komolyan venni, azonban nem hülye. Csupán olyannyira magabiztos, hogy másoknak ez már összeegyeztethető a vakmerőség fogalmával. Ezen kevesek azonban nagyot tévednek, hiszen mindig tudja hol vannak a saját határai, s ha feszegeti is őket, arra mindig jó oka van. Szeretteivel, barátaival kedves, megértő és szeretetteljes valamint megvan az a tulajdonsága, hogy – saját vigyorgós stílusát megtartva – komolyan elérzékenyüljön egyes helyzetekben.

Fegyver:

Neve: Happy Lola
Kinézet és használat: Happy Lola egy motoros kard, és egy nagy kaliberű, páncéltörő mesterlövés puska hibrid. A fegyver maga Natalie lélekenergiájának konkrét manifesztációja.
Lőfegyver alakban egy másfél méteres mesterlövész puska (leginkább egy Gepárd M1-es romboló puskára hasonlít), melyet jószerivel, csak Natalie maga tud alkalmazni, hiszen letámasztás, és megfelelő stabilitás nélkül, a puska hátralöki a használót a lövés pillanatában kifejtett erőhatás következtében. Egyedül a szőke lány képes akármilyen pozícióból lőni a fegyverrel, anélkül, hogy az elrepítené, vagy leszakítaná a vállát. Ez azért lehetséges, mert a fegyver a lány Lélekenergiájára reagál, így azzal összhangba lépve csökkenti a visszarúgást, és ezáltal a pontosságot is növeli. Ha a kitámasztó lábakat alkalmazza, a fegyverrel szinte egy szögről is le lehet lőni, egy legyet, anélkül, hogy a szeg kibillenne az egyensúlyából.
Kard alakban, a fegyver majdnem ugyanilyen hosszú másfél kezes pengévé alakul, mely mérete alapján csak kicsivel rövidebb mint a lőfegyver alakban. Mivel motoros kard, ezért a fegyver képes Natalie lélekenergiáját keringetni a penge körül, illetve képes ezt felerősítve visszaküldeni a forgató testébe. A markolaton egy apró váltókar helyezkedik el, melyet fel le kapcsolgatva lehet a fegyvert magasabb sebességbe váltani. A váltás pillanatában a fegyver nem mozoghat, azonban ez az idő többszörösen megtérül erőben. Minél tovább pörgetik a beépített lélekenergia keringető motort, annál több erőt képes felerősítve visszavezetni a használóba, melyet aztán felhasználva, Natalie képes hatalmas erővel lecsapni, vagy nagy távolságokat rövid idő alatt átszelni. A kard hat fokozatra képes váltani az alapjáraton túl. Alapjáratban normális kard erejével rendelkezik, majd egyre magasabb fokozatokba léptetve, egyre nagyobb erőt képes kifejteni. A fegyver akár egy autó, vagy egy motor, ugyanúgy hanghatással jelzi, ha éppen váltani kellene. Ha ez elmarad, a felhalmozott energia elszáll, s hatás nélkül eloszlik a világban.

Képesség:

High Roller: Ez a képesség, csak kard alakban alkalmazható, tekintve, hogy a motoros kardnak, legalább hármas sebességben kell pörögnie, hogy Natalie használhassa a technikát. A High Roller alapvetően a lélekenergia keringetésén alapszik, Lényegében nem sokkal tér el a kard egyszerű használatától, azt leszámítva, hogy amikor a penge lesújt, a benne keringő energia egy erősebb, nagy erejű lökéshullámot indít el  levegőben ami képes felborítani az útjába kerülőket. A képesség így akkor is hat, ha a penge nem érintkezik közvetlenül a célponttal, azonban sebzést ilyen módon nem okoz.

Target Confirmed: Ez a képesség Happy Lola lőfegyver alakjában alkalmazható. A képesség használatához Natalie-nak megfelelő távolságban kell lennie az ellenfelétől, illetve le kell támasztania a fegyverét – tehát, amíg a képességet használja, helyhez van kötve. A fegyvert letámasztva, megfelelő stabilitással Natalie képes szinte mm pontossággal meghatározni, hogy hova akar lőni, s a golyó 100%-os pontossággal oda is meg. Fontos megjegyezni, hogy nem testrészeket, vagy célpontokat célozhat be így Natalie, hanem a térben egy adott pontot, ami az üres levegőről, egy bevert szögig bármi lehet. A golyó biztosan eltalálja az adott pontot – akár ott tartózkodik egy ellenfél, akár nem.


Előtörténet:

Reflektorszerűen villant egy fényforrás, a szőke lány arcába, aki a hirtelen fénytől egy pillanatra, szinte megvakult, majd ahogy felfogta mi is történik, napszemüveget vett a fejére, és hátradőlt a székében, valamint feltette a lábait az asztalra. Nem zavarta különösebben, hogy épen kihallgatáson van. Méghozzá nem is akárkik hallgatják ki. Három shinigami óhajt kihúzni belőle valamit. De mit is? Mindegy, nemsokára úgyis kiderül. A vörös, nagydarab csávó valahogy egészen szimpatikusnak tűnt neki, ellenben a kis hófehér kefefejű, fehér kabátos kis sráccal. Érezte, hogy itt főként ezzel a törpével lesz problémája.  Háttérben valahol még látott egy kopasz fekete ruhás alakot is, de nem foglalkoztatta különösebben, mert már innen is látta az arcán, hogy kész szenvedésnek éli meg azt, hogy itt van.
- Natalie Kriess. - Kezdte a hófehérke.
- Yup. - Vágta rá a szöszi.
- Elmondanád, hogy miért, és hogyan vadászol Hollowokra Karakura területén? - Mivel látta, hogy a kis Pattoginak menten eldurran az agya, lekapta a virgácsait az asztalról, és előre dőlve levette a napszemüveget – a lámpa tüzétől szabadulva ugyanis egy kukkot sem látott benne.
- Először is. Én nem vadászok Hollowokra Karakurában. - Ekkor a törpe előkapttt egy mappát, majd kiemelt egy fotót, és a lány elé tartotta, akinek menten felcsillant a szeme, s vigyorogva hátradőlt a képpel, lelkendezve. - Ú! Nem hiszem el! Ez a kép mennyire brutálul jól néz ki! Tiszta dögösnek látszok rajta. - Lelkendezett, hiszen a kezében tartott lapon, róla készült egy meglepően jól sikerült kópia, melyen éppen mosolyogva integet a kamerának, s a jobb kezében tartva a fegyverét, a bal hóna alatt hátralőve éppen telibe kap egy Hollowot. Jobb képet keresve se talált volna magáról. - Na jó, lehet mégis lelőttem párat.
- Párat? - Visított fel Pattogi.
- Körülbelül húsz lidérccel végeztél az elmúlt 12 órában. Ez egy emberhez képest eléggé fasza teljesítmény. - Szólalt meg végre, a nagydarab vörös, aki felé Natalie is megeresztett egy mosolyt. - Honnan ez a képesség? Honnan a fegyver?
- Pff. Lola és én elválaszthatatlan társak vagyunk, mióta az eszemet tudom. Talán tíz éves voltam, mikor először lőttem vele – mondjuk akkor még csak galambra lőttem vele. - Rosszalló kifejezést kapott a hófehérkétől, így gyorsan helyesbített. - Agyaggalambokra.
- Milyen családban nézik jó szemmel, ha egy tíz éves kislány egy nála hatszor nagyobb puskával játszadozik? - Úgy látszott a vörös a jó zsaru, így neki kell többet magyaráznia. Sebaj, ez az alak amúgy is szimpibb volt neki.
- Hát, a yakuza korán kezdi a kiképzést, és lássuk be, a mi családunk eléggé kiterjedt volt. Olyan 6 évesen kezdtek el kitanítani, és imádtam minden percét. Kivéve, mikor muter tanított. Az kegyetlen dolog volt. Még a fater is, aki amúgy a család egyik legjobb tolvaja volt, még ő is simán maga alá csinált anyám hangjától. Félelmetes volt látni. Igazi kemény donna volt az öreglány. Nem is szerettem mikor a közelemben volt. Iszonyatosan szigorú volt. Na mindegy. Lényeg, hogy ha az ember a yakuzában nő fel, ott komoly kiképzést kap. Arról nem is beszélve, hogy én mindig is különlegesnek számítottam. Tudtad pl, hogy 14 évesen gyorsabban rántottam pisztolyt, mint a mesterem? Ráadásul a karddal is ügyesebben bántam már, mint a legtöbben. - Hófehérke, és vöröske összenéztek, majd Pattogi belelapozott a kezében lévő mappába. Volt már rendőrségen, tudja miről szól a kihallgatás. De mivel nem kenyere a hazudozás, plusz sejtette, hogy simán kivágja magát a helyzetből, folytatta. - Mondjuk, rólam mindenki azt mondta, hogy őstehetség vagyok, és hát lássuk be, ebben van igazság, ha ilyeneket kiviteleztem. Azt hiszem 14 lehettem, mikor az első komoly balhémba kerültem. Szóval eléggé fiatalon kezdtem. Mondjuk előtte is voltak kisebb balhéim. Általános alsóban pl. rettegtek tőlem a felsősök, mert nem egyet vertem el közülük. Azt hiszem nyolcadikos voltam, mikor elvertem egy nagyfiút, aki azt hitte, hogy csak mert elmúlt 16 majd engem befűzhet. Nagyot tévedett. Na mondjuk ekkor volt először, hogy Happy Lola csak úgy a semmiből megjelent a kezemben. Előtte a szobámban tároltam, erre megjelent a kezemben, kilométerekkel arrébb. Eléggé meglepett, de ami jobban meglepetésként ért, hogy megtámadott egy hollow. Na persze, lesből ugrott nekem, szóval kb felocsúdni sem volt időm, de ekkor megjelentek ilyen rózsaszín virágszirmok, meg egy fekete hajú, fekete ruhás, fehér haoris csávóka. Akkor találkoztam először halálistennel. Ráadásul valami nemesi sálbigyó is volt a nyakában, meg három fehér bigyókát is hordott a fején. Tiszta piperkőc volt a faszi. Erre jön nekem a nagy arcú dumájával, hogy nekem nagy a lélekenergiám, és bla bla bla. Na persze kb. kettő percet volt ott aztán lelépett. Engem meg ott hagyott, az út mentén. Tiszta ciki volt az egész. Hazafele idegességemben, még egy cseresznyefát is megrugdostam, miközben üvöltöttem, hogy „Hullj le ezer virágszirom!” . A csávó ugyanis kb. ennyi fakított ott a helyszínen. Hát mondom ez nem nagy kunszt, ez nekem is megy.
- Az aktád szerint meghalt a családod. - Közölte fagyos hangulatban Pattogi. Natalie arcára pedig előbb a rémület, majd a harag ült ki. Felugrott az asztaltól, és elmarta hófehérke kezéből a mappát.
- Mi az istent tároltok ti ebben amúgy is? Meg mire fel a kihallgatás? - Kérdezte, szinte felháborodva, majd szétszórta a papírokat, és elővette a mappából a fotókat. Szakértői szemmel vizslatta, miközben fel-alá járkált az asztal körül. - Ez szar. Ez szar. - Magyarázta, és minden mondat végén eldobott egy képet. - Ez is. Ez is. Ez még inkább. Ezen dagadtnak látszok. Ez... Ömm. - Körbenézett a társaságon gyanakvó szemmel. - Ezen a képen, konkrétan a hátsómat fényképeztétek. Perverz banda. - Sóhajtott és eldobta a képet. Ekkorra kb az egész szobát papírok és képek borították, melyekből mind a hófehér törpe, mind a vörös hejére jutott, s látszott, hogy majd felrobbannak az idegtől. Ekkor azonban felcsillant a lány szeme. - Ú! Ez jó kép. Ebből kérek kettőt kisasszony. - Nyújtotta át a hófehérkének a képet, majd visszaült, ám ekkorra már kiszaladt az agresszió Pattogiból.
- Azt hiszed ez valami vicc? Hogy egy játék az egész? - Üvöltött az asztalra csapva, mire a lány elvigyorodva bólintott.
- Aha. - Feszült csend támadt. Az eddig őt vallató két arc leesett állal hallgatta. A kopasznak ekkorra viszont elege lett az egészből valószínűleg, mert felkiáltott.
- Ne szórakozzunk már ennyit! Verjétek meg, és menjünk a fenébe! Mi a nagy baj vele? Lelőtt 20 lidércet? Volt egy jó napja, na és?
- Nem tudjuk, hogy elpusztította-e őket, vagy a lelkek világába küldte. - Kezdett magyarázni a kefefejű.
- És akkor? - Fakadt ki a szöszi. - Most komolyan azért akartok kötözködni, mert a területeteken vadásztam? Ovis szint lenne ez nem? - Leplezni próbálta az idegességét, de a hangjába még így is belevegyült az aggodalom. A családjáról kérdezték. Arról a témáról akarták faggatni, amihez semmi közük. Nem fogja három vadidegen shinigaminak feltárni, hogy a családját hollowok mészárolták le, éppen azon a napon, mikor ő megölt belőlük egyet. Azóta sem tudta kideríteni, hogy miért tették, de egyben biztos volt. A lidérceket irtania kell. Aznap megfogadta, hogy százszor annyi lidérc vérével fogja fellocsolni az utcákat, amennyit az átkozott bestiák kiontottak a családja megölésével. Feszülten pillantott végig a három shinigamin. Remélte, hogy ennyi lesz, s úgy tűnt jól gondolta. Pattogi intett neki egyet, hogy leléphet, de hozzátette: „Figyelni fogunk, Natalie Kriess.” Annyi baj legyen. Legalább nem neki kell majd számolnia a gyilkolásait. Eggyel kevesebb dolog amivel foglalkoznia kell majd. Felmarkolta hát a képeket, a vállára vette Happy Lolát, és vigyorogva kisétált az ajtón. Soha többet nem látta a három halálistent.
Vissza az elejére Go down
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Natalie Kriess Left_bar_bleue5000/5000Natalie Kriess Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Natalie Kriess Empty
TémanyitásTárgy: Re: Natalie Kriess   Natalie Kriess I_icon_minitimeCsüt. Szept. 12, 2013 3:19 pm

Szia, szép kis töri, úgyhogy ELFOGADOM!!!

Most már csak annyit kell tenned, hogy megcsinálod az ADATLAPODAT!
Valamint kezdés képen kapsz 100 Lélekenergiát és 140 Ryo-t. Valamint 15 pontot, amit eloszthatsz a karaktereden, a következőkre:
-Élet:
-Védelem:
-Támadás:
-Gyorsaság:

Csak tőled függ mire osztod és mi lesz a karaktered erőssége! Ezt a pont elosztást majd kérlek jelezd az adatlapodon!

Valamint annyit, hogy egyenlőre csak az egyik képességed lehet meg, mivel csak 1. szinten vagy:) Később ahogy nőtt a szinted megkapod a kövit is ha így megfelel neked ^^
Jah..és az a páncéltörő dolog talán túl sok lett, így túl erőssen kezdesz, majd azt is valahogy később szúrjuk be:)
Ezektől eltekintve pipa:)


_________________
Küldetések:

Egy Bukott Bosszúja
A kóbor kölyök
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
 
Natalie Kriess
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: