Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Natalie Kriess

Go down 
SzerzőÜzenet
Natalie Kriess
Ember
Natalie Kriess

Hozzászólások száma : 3
Join date : 2013. Sep. 11.

Karakter lap
Lélekenergia:
Natalie Kriess Left_bar_bleue100/100Natalie Kriess Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: Ember

Natalie Kriess Empty
TémanyitásTárgy: Natalie Kriess   Natalie Kriess I_icon_minitimeCsüt. Szept. 12, 2013 5:06 pm


Név: Natalie Kriess
Nem:
Faj: Ember
Kor: 19 év
Fegyver Szint: 1. szint

Le: 10/100
Ryo: 140


Kinézet: Natalie, olyan 165 cm magas, szőke leányzó, karcsú, de harcias testalkattal – látszik rajta, hogy nem a fitnesz órákon edzette az alakját, hanem többnyire éles, valós harcban. Szeme szürke, melyet előszeretettel takar, jókora szürke napszemüveggel. A szemüvegen túl - mely jellemzően amerikai stílust mutat - a ruházata is inkább a USA motívumait követi. Pilóta dzsekik, farmerek könnyedén felfedezhetőek a repertoárjában, azonban elválaszthatatlan társának számít, mindig menő sálja, melyet ritkán vesz csak le (akkor sem mindig). Hosszú, aranyszín haja egészen a combjaiig leér, azonban a pasik könnyedén elbambulnak nem éppen rejtegetett kebleit látva – melyekkel rendesen megáldotta, avagy megverte az ég.

Jellem: Maga a megzabolázhatatlan energia. Ha a világ összes energiaitalát összekevernénk akkor sem érnénk el olyan kotyvalékot, mellyel a Natalie szint közelébe juthatnánk. Vigyorgós, kedves lány, aki ritkán folyamodik hazugságokhoz. Alapvető életfelfogása, hogy mindenhol barátok veszik körbe, csak még nem ismeri őket. Ő maga a tomboló tűzvihar, minden tekintetben. Akik ismerik, tudják miként bánjanak vele, azok felé kedves melegséget áraszt. De aki felbosszantja, az jobb ha imádkozni kezd, mert Natalie futótűzként gázolja el, és égeti hamuvá.
Általában képtelen bármit is igazán komolyan venni, azonban nem hülye. Csupán olyannyira magabiztos, hogy másoknak ez már összeegyeztethető a vakmerőség fogalmával. Ezen kevesek azonban nagyot tévednek, hiszen mindig tudja hol vannak a saját határai, s ha feszegeti is őket, arra mindig jó oka van. Szeretteivel, barátaival kedves, megértő és szeretetteljes valamint megvan az a tulajdonsága, hogy – saját vigyorgós stílusát megtartva – komolyan elérzékenyüljön egyes helyzetekben.


Fegyver:

Neve: Happy Lola
Kinézet és használat: Happy Lola egy motoros kard, és egy nagy kaliberű, páncéltörő mesterlövés puska hibrid. A fegyver maga Natalie lélekenergiájának konkrét manifesztációja.
Lőfegyver alakban egy másfél méteres mesterlövész puska (leginkább egy Gepárd M1-es romboló puskára hasonlít), melyet jószerivel, csak Natalie maga tud alkalmazni, hiszen letámasztás, és megfelelő stabilitás nélkül, a puska hátralöki a használót a lövés pillanatában kifejtett erőhatás következtében. Egyedül a szőke lány képes akármilyen pozícióból lőni a fegyverrel, anélkül, hogy az elrepítené, vagy leszakítaná a vállát. Ez azért lehetséges, mert a fegyver a lány Lélekenergiájára reagál, így azzal összhangba lépve csökkenti a visszarúgást, és ezáltal a pontosságot is növeli. Ha a kitámasztó lábakat alkalmazza, a fegyverrel szinte egy szögről is le lehet lőni, egy legyet, anélkül, hogy a szeg kibillenne az egyensúlyából.
Kard alakban, a fegyver majdnem ugyanilyen hosszú másfél kezes pengévé alakul, mely mérete alapján csak kicsivel rövidebb mint a lőfegyver alakban. Mivel motoros kard, ezért a fegyver képes Natalie lélekenergiáját keringetni a penge körül, illetve képes ezt felerősítve visszaküldeni a forgató testébe. A markolaton egy apró váltókar helyezkedik el, melyet fel le kapcsolgatva lehet a fegyvert magasabb sebességbe váltani. A váltás pillanatában a fegyver nem mozoghat, azonban ez az idő többszörösen megtérül erőben. Minél tovább pörgetik a beépített lélekenergia keringető motort, annál több erőt képes felerősítve visszavezetni a használóba, melyet aztán felhasználva, Natalie képes hatalmas erővel lecsapni, vagy nagy távolságokat rövid idő alatt átszelni. A kard hat fokozatra képes váltani az alapjáraton túl. Alapjáratban normális kard erejével rendelkezik, majd egyre magasabb fokozatokba léptetve, egyre nagyobb erőt képes kifejteni. A fegyver akár egy autó, vagy egy motor, ugyanúgy hanghatással jelzi, ha éppen váltani kellene. Ha ez elmarad, a felhalmozott energia elszáll, s hatás nélkül eloszlik a világban.

Képesség:

High Roller: Ez a képesség, csak kard alakban alkalmazható, tekintve, hogy a motoros kardnak, legalább hármas sebességben kell pörögnie, hogy Natalie használhassa a technikát. A High Roller alapvetően a lélekenergia keringetésén alapszik, Lényegében nem sokkal tér el a kard egyszerű használatától, azt leszámítva, hogy amikor a penge lesújt, a benne keringő energia egy erősebb, nagy erejű lökéshullámot indít el  levegőben ami képes felborítani az útjába kerülőket. A képesség így akkor is hat, ha a penge nem érintkezik közvetlenül a célponttal, azonban sebzést ilyen módon nem okoz.

Target Confirmed: Ez a képesség Happy Lola lőfegyver alakjában alkalmazható. A képesség használatához Natalie-nak megfelelő távolságban kell lennie az ellenfelétől, illetve le kell támasztania a fegyverét – tehát, amíg a képességet használja, helyhez van kötve. A fegyvert letámasztva, megfelelő stabilitással Natalie képes szinte mm pontossággal meghatározni, hogy hova akar lőni, s a golyó 100%-os pontossággal oda is meg. Fontos megjegyezni, hogy nem testrészeket, vagy célpontokat célozhat be így Natalie, hanem a térben egy adott pontot, ami az üres levegőről, egy bevert szögig bármi lehet. A golyó biztosan eltalálja az adott pontot – akár ott tartózkodik egy ellenfél, akár nem.

Felszerelések/Eszközök:

Megtanult Technikák:
Shukufuku(Áldás) : A használó kezét ellepi az oda összpontosított Le és ezzel képes gyógyítani, akár önmagát is! (+1 Életet tölt) És csak 1 személyre lehet használni.
Ár: 90 Le

Kirēto-ka(Lekötés): A földből indák nőnek ki melyek lekötik az ellenfél lábát, így földhöz szegezve őt. Ezt átlagos kardal, vagy zanpakutoval nem lehet átvágni csak magas Le-val.
Ár: 90 Le


Kuikku nyūryoku(Gyors léptek) A shunpohoz hasonló technika, melyet az emberek fejlesztettek ki.

Küldetések: -

Küzdőterek: -


Ajándékok: -

Felszerelések: -

Vásárlások: Kirēto-ka(Lekötés): A földből indák nőnek ki melyek lekötik az ellenfél lábát, így földhöz szegezve őt. Ezt átlagos kardal, vagy zanpakutoval nem lehet átvágni csak magas Le-val.
Ár: 90 Le
Vissza az elejére Go down
 
Natalie Kriess
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: Nyilvántartás :: Adatlapok-
Ugrás: