Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Kivégzőhely

Go down 
SzerzőÜzenet
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue5000/5000Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimePént. Aug. 16, 2013 12:54 pm

Az a hely, ahol az engedetlen, szökött vagy halálraítélt shinigamikat elküldik végső nyughelyükre! Kivégzőhely Soukyoku_Hill
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Kuchiki Byakuya
Admin
Kuchiki Byakuya

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue5000/5000Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 4:41 pm

//Küldetés - Hollow vadászat//

Résztveveők:
Ai Hane
Abakura Ryuu
Yatogamie Ashihei
Deuko Akomi


//Abakura Ryuu, Yatogamie Ashihei, Deuko Akomi//

A Nap már javában a délutáni órákban járt, és mindegyikőtök végezte a mag dolgát. Mindenki más és mást, egy dolog azonban közös volt. Az osztagotok egyik tisztje jelent meg előttetek a semmiből, majd megállt előttetek:
- Parancsot hoztam. Azonnali hatállyal meg kell jelennie az Elmúlás Hegyénél. Az emberek világába fog menni néhány shinigami társával együtt. - ezzel el is tűnt. Bizonyára ő sem tudott többet erről a küldetésről, mint amit elmondott. Parancsot kapott, és teljesítette. Ez vár most rátok is.
Amikor elértek a célhelyhez, két alakot láthattok a távolban. Közelebb érve egy nagydarab fehér ruhás alakot láttok, köpenye háta közepén pedig a 12-es számot. Nyilvánvalóan ügyködik valamin, mert kezei állandón mozognak. Valami kis gépszerűséget nyomkod, bár ti ezt még nem láthatjátok. Mellette egy kisebb termetű nőszemély áll, szintúgy háttal nektek. Haja sötétlila, hátul össze van fonva, ami leér egészen a csípőjéig is. Bal karján egy hadnagyi címer díszeleg. Akár közelebb is mehettek, de elnézve milyen elfoglaltak, ajánlatos megvárni az egész csoportot és egyszerre a színük elé vonulni...
(Elvárások: A tevékenység leírása, amit még a tiszt előtt csináltatok. Hogyan ért benneteket a váratlan parancs? Milyen előkészületeket tettetek mielőtt elindultatok volna? Pár szóban, hogy jutottatok el a helyszínig. Esetleges kommunikáció egymással a hegyen, az "ismeretlen" 2 alak kibeszélése, stb.)


//Ai Hane//

Az egyik ház tetején ücsörögtél, nézelődve az embereket. A délutáni órák sokkal forgalmasabbak voltak, mint a nap többi szakaszai, talán ezért is köthetett le annyira. Nem volt sok időd bámészkodni, ugyanis hamar egy sikoltó hangot vettél észre. Egy fiatal fiútól származott a hang, ami az éppen pihenőhelyedet szolgáló épület mellett keskeny kis utcából jött. Szemed egyből kiszúrta a tizenéves fiú mellkasából kilógó láncot. Menekült valami elől.. Gondolkodni sem volt időd, ugyanis egyből megéreztél egy sötét lélekenergiát a közelből, mely a fiú lelke után szomjazott.


Egyéb feltételek:
A minimum 250 szó korlát betartása.
Egy postra egy főnek 2 nap áll a rendelkezésére, utána a küldetésből ki lesz zárva.
Sorrend egyenlőre nincs megkötve.
Vissza az elejére Go down
Ai Hane
Vaizard
Ai Hane

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2013. Aug. 16.

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue100/100Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: Vaizard

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 6:29 pm

//Küldetés - Hollow vadászat//

Egy ház tetején csücsültem, figyelve a sok embert Karakura központjában, ami még elég magas volt ahoz, hogy ne vehessenek észre. Szinte csodáltam azt a monotonitást amit ezek az emberek képesek túlélni minden nap. Sűrűn üldögélek itt, s így általában megjegyzem az emberek arcát akit látok. S szinte minden nap ugyan azok jönnek erre, szinte alig alig bukkan fel új arc.
- Én biztosan nem bírnám ezt a monotonitást minden nap. - Mormogtam magamban.
Ekkor hangos sikítást hallottam nem messze tőlem, ha jól hallottam akkor a szomszédos utcából jöhetett, így oda siettem megnézni mi volt ez az egész. Ahogy lepillantottam a ház tetejéről tekintetem azonnal megakadt egy fiatal fiún, akinek a mellkasából lánc lógott ki.
- Egy lélek. - Mondtam miközben össze szorítottam fogaimat, majd egy újabb valami közelségét éreztem. Aki ízig vérig sötét volt, s egyetlen valami járt a fejében, azt , hogy felfalhassa ezt a fiút.
- Ez egy hollow! - Kiáltottam fel, majd levetettem magam az épületről. S pontosan a fiú mellé érkeztem le. Hamar előrántottam kardom majd harckészültségbe álltam, hogyha közelebb ér az a hollow akkor lekaszabolhassam.
- Nyugodj meg fiú, megvédelek attól a valamitől! - Szóltam a nálam látszólag fiatalabb fiúcskához, aki még csak nem rég halhatott meg, így bizonyára félt ettől a szörnyű izétől.
Ám elhatároztam , hogy majd én megvédem őt, így nem volt többé félnivalója.
~ Itt a csodás Vaizard, Hane!!! - Szállt el a fejem kicsit önmagamtól . xD
Éreztem a sötét lény közelségét, s még erősebben szorítottam a kardom markolatát.
~ Gyerünk Neko Hime, mi ketten lerendezzük ez a szörnyeteget!!! - Szóltam magamban a kardomhoz, aki éreztem , hogy pont annyira várta a harcot mint én! Szeretek harcolni, bár néha csúnya emlékeket hoz elő, mégis mondhatni lassan a lételememmé válik.
Vissza az elejére Go down
Deuko Akomi
Members
Deuko Akomi

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2013. Aug. 17.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue0/100Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (0/100)
Osztag: 11.Osztag

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 9:07 pm

//Küldetés - Hollow vadászat//

Hát ez a nap is szépen kezdődött s nap huncut rést talált az ablakomon és melegségével fel felkeltett álmombol. Félig komásan félig álmosan elindultam a fürdő irányába de valahogy nem oda jutottam és az udvaron találtam magam.Túlságosan komás voltam hogy érdekeljen szóval megfordultam és bemértem a fürdőt. Szerencsésen oda is találtam és mindent elvégeztem amit egy fürdőben ellehet majd gyors tusolás után felvettem a gúnyám. Kifele haladva beugrott hogy sisakom s maszkom az asztalon hagytam. Visszamentem és elindultam edzeni szép lassan komótosan ahogy egy komás alaktól várható hisz úgy éreztem valami még hiányzik. Nem kellet törnöm sokat a fejem a pocakom emlékeztetett. Útközben egy csinos kis étteremnél találtam magam valami Ramenes cuccot dicsértek a vendégek és hát gondoltam kipróbálom én is. Az ételt elvitelre kértem amin kicsit meglepődtek de nagyon kedvesek voltak és nem akadékoskodtak.Meg ígértem a tányért visszaviszem nekik szóval nem volt gond. Tovább sétálgattam edzésre készülődtem egy közeli kis erdőbe ahova ritkásan járkálnak mások. Mentem mendegéltem és annyira jó illata volt az ételnek nem tudtam ellenállni neki  leültem és neki is estem. Elég nagy pocit szereztem hisz isteni és bőséges volt még nekem is. Szóval edzés elött kicsit kocogtam és egyéb erőléti tornákat csináltam.
Aztán végül megtaláltam a terepet ahol edzeni szoktam csak véletlen kerülővel jöttem ezért volt furcsa a dolog. Teli pocakkal és tiszte elmével neki is álltam edzeni. -Megmutatom mindenkinek mire vagyok képes. Mondtam majd nekiugrottam egy fának és elkezdtem püfölni hisz fontos a pusztakezes harc is. Majd Zanpakutomat elővéve edzettem tovább ádász ellenségem ellen az öreg tölgyfa ellen. Hirtelen a semmiből szinte az osztagom egyik tisztje termett előttem szinte a semmiből és parancsot adott át. -Megértettem köszönöm. Válaszoltam és a tiszt eltűnt és azonnal útnak indultam én is. Kapkodtam a lábam nem akartam lemaradni föleg nem utolsónak érkezni. Edzés kicsit kimerített de útközben a Rámeneshez is beugrottam a tányért bedobni nekik persze nem szó szerint. Habár nem tudtam hol is van az a Elmúlás hegye vagy mi de megkérdeztem egy ismeretlen arcot aki útba is igazított.- Sok futás után még lépcsőzni is kell. Panaszkodtam rendesen de csak halkan. Végre felérve a mennyországig érő hegynek vagy mihez pusztaságot s pár feltehetőleg shinigamit pillantottam meg. Úgy láttam hogy nagyon elfoglaltak és én lettem az első aki ide ér aminek örültem is. Mivel elfoglaltnak tüntek nem is zavartam meg őket hanem csendben vártam a többieket és a küldetés kezdetét.
Vissza az elejére Go down
Abakura Ryuu
Shinigami
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue100/100Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 10.Osztag

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimeHétf. Aug. 26, 2013 11:03 am

Csendesen ülök szobámban lévő tatamin. Az ágyamon ültem törökülésbe, és előttem feküdt a két Zanpakutoum. Próbáltuk minél jobban összehangolódni. Mivel egy lélekből vagyunk, ez nem volt valami nehéz feladat. Pár másodpercen belül, mikor újra kinyitom a szemem belső világomban találtam magam. Most először jártam itt, és hogy úgy mondjam kissé meglepődtem. Egy tűzhányó kellős közepében voltam. Egyetlen szilárd pont volt. Egy apró kősziget, lávatengerrel körülvéve. Nemsokára Zanpakutouim is előbukkantak. Démonláng Sárkány komótosan előbújt a lávából, és felém tornyosulva nézett le rám. Lángorkán kecses alakját Démonláng kobakján fedeztem fel.
- Üdv srácok. – szólok hozzájuk.
- Ügyelj a környezetedre Ryuu. Nem vagy itt biztonságban, és ezt te is tudod! Bárki rád támadhat, szóval közben a külső világot is fürkészd. – szól komoran Démonláng Sárkány.
- Jó, jó tudom… – mondom.
- Hehe… ha tudnád, már érzékelted volna az ajtód előtti alakot. – kacagott Lángorkán.
Kissé zavart az, hogy nem tűnt fel nekem előbb, de mindegy is volt. Mára elég volt ez a kis pihenőidő a lelkem központjába. Megszakítottam a kapcsolatot, majd kinyitottam a szemeim. Ismét a szobámban voltam, és egy nyújtózást elengedve kopogásra leszek figyelmes. Gyorsan fel is kelek, és kinyitom az ajtót. Egy tiszt fogadott, aki átadott egy üzenetet, majd távozott. Még szerencse, hogy mindig készen állok az indulásra. Zanpakutoimat visszaraktam a hüvelyeikbe, majd megfordultam és futni kezdtem. Miután elhagytam a lakókörzetet gyorsabb tempóba kezdtem, ám nem shunpoval haladtam kivételesen. Nem szándékoztam máris kifáradni, így csak futottam. Még kész szerencse, hogy az Elmúlás hegyét bárhonnan látni lehet, így nem okozott odatalálni… bár néhányszor kénytelen voltam átugrani egy-két falat. Végül másodikként érkeztem meg. A két 12. osztagos alakot nyugton hagyva az álarcos alak felé épek. Úgy gondoltam biztos vele fogok az élők világába menni, így jobb előre bemutatkozni.
- Üdv! Abakura Ryuu vagyok, a 10. osztag egyik tagja. Örvendek a szerencsének. – nyújtok kezet neki.
A még további érkezőknek is bemutatkozok, és kezet nyújtok, de végül is a 12. osztagosok ügyködését figyelem.
Vissza az elejére Go down
Kuchiki Byakuya
Admin
Kuchiki Byakuya

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue5000/5000Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimeHétf. Szept. 02, 2013 3:19 pm

//Küldetés - Hollow vadászat//

Résztveveők:
Ai Hane
Abakura Ryuu
Yatogamie Ashihei - Inaktivitás miatt kizárva!!!
Deuko Akomi


//Abakura Ryuu,  Deuko Akomi//

Éppen hogy csak pár szót tudok váltani egymással, ugyanis a kisebb alak int nektek, hogy gyertek közelebb. Ti nem haboztok, teszitek amit mondanak nektek, így hát közelebb merészkedtek. Pár lépésnyire vagytok a nagy darab fickótól, aki lassan megfordul, majd széles, mondhatni őrült mosollyal az arcán bemutatkozik:
- Üdv újonc shinigamik! Kurotsuchi Mayuri vagyok, a 12. osztag kapitánya, bár ezt nyilván már tudtátok. - néz rátok furcsa tekintettel - Ő itt a hadnagyom Kurotsuchi Nemu. - szegezi tekintetét a nőre.
- Az átjáró hamarosan kész lesz. - szólal meg Nemu miután szemügyrevett titeket.
- Ohhh, igen. - fordul felétek Mayuri kapitány - Mint azt már bizonyára tudják az emberek világába fognak menni, méghozzá ezen az átjárón keresztül. - mutat a semmibe, a hegy széléhez. Azonban néhány pillanat múlva egy hatalmas sötét színű kör jelenik meg függőlegesen, benne szintúgy sötét színek kavarognak körbe körbe.
- Egy segítőt is kapnak, aki átvezeti önöket az átjárón. - amint elhagyta a kapitány száját ezek a szavak, hirtelen egy férfi jelent meg előtettek, átlagos shinigami öltözetben. Középkorú lehetett, volt pár heg az arcán, rövid sötétbarna haját egy narancssárga fejpánttal egészítette ki. Ránézésre is meg lehetett mondani, hogy sok csatát megélhetett már. Mély, ellentmondást nem tűrő hangján megszólalt:
- Ibuka Eisuke vagyok. Kövessenek! - ezzel belevetette magát az átjáró sötétségébe.
- Azt ajánlom gyorsan menjenek utána, mert még itt hagyja önöket. Elég érdekes jelleme van Eisuke-nek... - fűzte még hozzá Mayuri kapitány.
(A postotok vége a kapuba való belépés legyen, magát az utat ne írjátok le!)

//Ai Hane//

Vártad-vártad a hollow közeledtét, és hiába érezted egyre jobban a lélekenergiáját, a szörnyet mégsem láttad. A feszültség egyre fokozódott, majd hirtelen közted és a fiú lélek között kettéhasadt a föld, majd egy felfele pörgő sötétbarnás páncélgolyót pillanthattatok meg. Hamarosan a golyópáncél szétpattant és egy hollow szerű lény jelent meg, két hatalmas karmokkal díszített lábait a földre helyezte, szintén erős karmokkal megáldott kezeit széttárta, majd egy erőteljes "hollow csatakiáltással" rád üvöltött. Teste teljes egészét páncél fedte, a feje tetejétől, a hasán keresztül, a lába legaljáig. Nem is beszélve a hatalmas farkáról, amivel szegény lelket oldalirányban megütötte, aki pár métert repülve a falhoz csapódott. Komolyabb baja nem lett, ahogy rápillantasz, csupán elájult. Te pedig ott állsz szemtől szemben ezzel a félelmetes szörnyszülöttel...

Egyéb feltételek:
A minimum 250 szó korlát betartása
Egy postra egy főnek 2 nap áll a rendelkezésére, utána a küldetésből ki lesz zárva.
Sorrend egyenlőre nincs megkötve.
Vissza az elejére Go down
Deuko Akomi
Members
Deuko Akomi

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2013. Aug. 17.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue0/100Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (0/100)
Osztag: 11.Osztag

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimeHétf. Szept. 02, 2013 4:05 pm

Telt múlt az idő és már kezdtem unatkozni az ácsorgástól és nagyokat ásítottam is ami maszkomnak hála nem láthatott senki. És amúgy is egyedül tört az unalom. Aztán éreztem valaki közeledik gondoltam biztosan a társam lesz akivel majd mennem kell küldire. Elő is bukkant az aprócska Shinigami majd felém lépett és kezet nyújtva mondókázni kezdett. "-Üdv! Abakura Ryuu vagyok, a 10. osztag egyik tagja. Örvendek a szerencsének." -Nem nagyon értetem miért kell ez hisz nem barátkozni vagyunk itt de hát mit tehet ilyenkor az 'ember'? Motoszkált bennem majd mancsomat nyújtva megfogtam az apro kezét és válaszoltam.
-Üdv. Deuko Akomi .
Bemutatkoztam én is még ha tömören is és ezzel bőven megelégedhet. S ezután egy falatnyi Shinigami integet nekünk gondoltam tuti hogy minket hív. Majd megbillentettem a mellettem ácsorgo Shinigamit és elindultam. Közelebb érve megálltam egy nagy fickónak háta mögött aki megfordult széles vigyorral bemutatkozik nekünk."- Üdv újonc shinigamik! Kurotsuchi Mayuri vagyok, a 12. osztag kapitánya, bár ezt nyilván már tudtátok." Majd egy kis hölgyre terelődik tekintete és így szól. " Ő itt a hadnagyom Kurotsuchi Nemu." Kis hölgy tekintete minket néz majd az őrült vigyoru fazonnak szól. "- Az átjáró hamarosan kész lesz."  Ezutan Mayuri aki a 12. Osztag kapitánya ismét felénk fordult. "-Mint azt már bizonyára tudják az emberek világába fognak menni, méghozzá ezen az átjárón keresztül." S a semmibe mutatott legalább is én semmit nem láttam. Majd pár pillanat múlva egy hatalmas sötét színű kör jelenik meg benne ugyan olyan sötét színek kavarognak körbe körbe.
"- Egy segítőt is kapnak, aki átvezeti önöket az átjárón." mondta nekünk majd ahogy kimondta egy alak bukkant fel elöttünk átlagos Shinigami ruhában. Középkorú lehetett volt pár heg az arcán, rövid sötétbarna haját egy narancssárga fejpánttal egészítette ki. Ránézésre is meg lehetett mondani hogy sok csatát megélhetett már. "- Ibuka Eisuke vagyok. Kövessenek!" vágta hozzánk magabiztos hangon majd belevetette magát a sötétségbe. Mi csak álltunk és neztünk majd Mayuri ur ránkszólt. " Azt ajánlom gyorsan menjenek utána, mert még itt hagyja önöket. Elég érdekes jelleme van Eisuke-nek". Majd én egyből utána is ugrottam hezitálás nélkül.
Vissza az elejére Go down
Ai Hane
Vaizard
Ai Hane

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2013. Aug. 16.

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue100/100Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: Vaizard

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 8:15 pm

//Küldetés - Hollow vadászat//

/ Sry, a késlekedésért /

Ahogy a lélek elé ugrottam nem láttam semmit, csupán éreztem. Majd egyről a kettőre megnyílt alattunk a föld, s nagyon meglepődtem, de végül is nem lett probléma. Majd egy különös roppant furcsa golyó került elő egy nagy fekete izéből.
Egy hollow, az akit eddig éreztem, s végre a szemem elé került. Hatalmas volt, s a testét erősnek tűnő páncélzat borítja. Szinte nem is látok olyan pontot ahol ne fedné valami a testét.
- Így nagyon nehéz lesz megsebezni. - Mormogtam magamban. Miközben a hollow erőteljes csapást mér a lélekre, aki védtelen volt. Erősen a falhoz csapódott, amitől kicsit megijedtem, de ahogy rá néztem úgy tűnik csupán elájult, s nincsen nagyobb baja, ami megnyugtató volt. Amikor vissza fordultam a hollow irányába, az előttem állt, s meredten néztük egymást. Csupán pár másodperc lehetett, számomra mégis olyan soknak tűnt. Talán azért mert folyamatosan járt az agyam, hogy miként sebesíthessem meg, majd győzhessem le ezt a fenevadat. Nem hiszem , hogy könnyű lesz, de nem hagyhatom itt ezt a lelket.
- Amennyiben nem lesz elég az erőm, akkor az életem árán is megvédem, hogy elmenekülhessen. De még erre nem akarok gondolni. Mégis, hogyan sebesítsem meg a tömérdek páncélzat alatt. Az első esélyem a kardom shikaiban idézhető képessége volt, mely sok kis pengét küld ellenfelemre. Ez itt hasznomra válhat, hiszen a kicsiny pengék tömkelege könnyen bejuthat a páncélzat alá, s 1-2 is elég lehet ahoz, hogy legalább meggyengítsem egy kicsit, így növelve esélyeim a harc során. - Találtam ki magamban , ezalatt a pár másodperc lefolyása alatt.
Nem akartam, hogy rám támadjon, így lassan nyúltam a kardomért, de annál hevesebben rántottam elő, s kiáltottam el annak hívásához szükséges szavakat.
- " Támadj az éj sötétjéből Neko Hime! " - Hangzott a számból hangosan, majd megjelent a macskapengém. Ekkor már csupán várnom kell egy tökéletes pillanatra...
Vissza az elejére Go down
Abakura Ryuu
Shinigami
Abakura Ryuu

Hozzászólások száma : 16
Join date : 2013. Aug. 23.

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue100/100Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 10.Osztag

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimeKedd Szept. 10, 2013 5:26 pm

Kéznyújtásomra a rejtélyes shinigami válaszolt, és kissé nagyon szőrös kezét megrázva ő is bemutatkozott. Bár az osztagjáról nem szólt semmit, legalább a nevét megtudtam. Kis idő után a 2 12. osztagos is szóba elegyedet velünk. Mint kiderült egy kapitánnyal és egy hadnaggyal van dolgunk. Kissé zavartak a dolgok, mert ha jól tudom, akkor ezzel a kapitánnyal nem szabad szórakozni, mivel a végén, a boncasztalon fogunk kikötni. A biztos távolságot megtartva vártam mit kíván hozzánk szólni. Egy gyors bemutatkozás után végül rá tért a lényegre, amelyet eléggé furcsálltam. Kis gondolkodás után végül rá is kérdeztem volna, de inkább meggondoltam magamat és inkább csöndben maradtam. Nem értettem miért bajlódik egy külön átjáróval, ha a Lelkek Világának van egyszerű jól működő átjárója az Emberek Világába. Végül is egy vállrándítással letudtam a dolgokat. Az a feladat irányítására kinevezett shinigamiról viszont egyáltalán, de tényleg semmit nem tudtam az égadta, de világon. Bár nem mintha újdonsült társam olyan sokat elárult volna magáról. Azt hinné egy shinigami, hogy legalább az asztagját árulnák el, de nem, az luxus. Az átjáróval szemezek, és igencsak meggyűlt vele a bajom. A fejemben megannyi szörnyű sors várt ránk, amint átlépünk a kapun. Végül is ez tökéletesen normális egy élő és gondolkodó tudattal rendelkező személynek. A vonakodásomat bár még megmaradt, de kötelességtudatomnak köszönhetően, meg annak, hogy előttem ketten is beleugrottak sikerült legyőznöm a vonakodást. Nekifutottam, és készültem a belépésre. Még egy utolsó pillanatot veszek a kapitányőrjítő mosolyára, majd egyetlen pislogás, és belerugaszkodtam a sötét ismeretlene. Remélhetőleg nem fogunk boncasztalon magunkhoz térni, mert nem lenne az kellemes.
Vissza az elejére Go down
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Hitsugaya Toushiro

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2013. Sep. 03.

Karakter lap
Lélekenergia:
Kivégzőhely Left_bar_bleue3500/3500Kivégzőhely Empty_bar_bleue  (3500/3500)
Osztag: Mesélő

Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitimeCsüt. Szept. 26, 2013 12:57 pm

Byakuya kérésére átvettem a küldetést. Mivel már senki sem tartózkodik Soul Cityben így a küldetés folytatódik ITT

_________________
<br>
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Kivégzőhely Empty
TémanyitásTárgy: Re: Kivégzőhely   Kivégzőhely I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Kivégzőhely
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: Soul Society :: Seireitei :: Az Elmúlás Hegye-
Ugrás: