Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Rukongai utcái

Go down 
SzerzőÜzenet
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Rukongai utcái Left_bar_bleue5000/5000Rukongai utcái Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Rukongai utcái   Rukongai utcái I_icon_minitimePént. Aug. 16, 2013 1:10 pm

Az utcákon számos lélek mászkál, s sokan közülük a családjukat keresik, ám már valószínű , hogy sosem találják meg régen elvesztett rokonaik. Néha a shinigamik is kijárnak ide szétnézni, stb.

Rukongai utcái Shino_Classroom
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Hitsugaya Toushiro
Mesélő
Hitsugaya Toushiro

Hozzászólások száma : 22
Join date : 2013. Sep. 03.

Karakter lap
Lélekenergia:
Rukongai utcái Left_bar_bleue3500/3500Rukongai utcái Empty_bar_bleue  (3500/3500)
Osztag: Mesélő

Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rukongai utcái   Rukongai utcái I_icon_minitimeSzer. Szept. 18, 2013 2:21 pm


//Egy lélek keserves élete//


Résztvevők: Endo Nova
(1.kör)

A hold már magasan a fejetek fölött szállt. A 64. kerület lakosai mind szunnyadtak már. Lassan haladsz.Yamato is melletted lépdel. Zanpakutod bár kivan engedve mégsincsen túlságosan elragadtatva. Bár legszívesebben biztosan már büntetésed törlesztésén dolgoznál, hogy begyűjtsed már azt a nyamvadt 1000 hollowmaszkot, de hát sajnos arra még várnod kell, ugyanis te mint egyszerű lélek nem kelhetsz át a shinigamik kapuján. Úgy tűnik a remény, hogy teljesítsed a feladatod kárba fog menni. Azonban nem lankadhat a figyelmed. Halk csoszogást vélsz hallani a jobb oldaladon lévő erdőből. A kerület szélén jártál, így míg az egyik felén fal választotta el az utadat, a másik felét átláthatatlan fák nőttek egymás hegyén-hátán. Kis időn belül több lépés hangja is jól lesz halható, és pár percen belül emberek körvonalait fedezed fel. Úgy tűnik nagy bajba kerültél. Egy 8 fős banditacsoport szemelt ki magának. Néhányuknak kezében egy-egy kasza, kard, vagy éppen tőr körvonalait véled felfedezni. Valami azonban nem hagyott elfutni, ha akartál volna, pedig már a gyanús hangok hallatán is megtehetted volna. Lehet hogy a becsületed? Esetleg az önbizalmad,hogy te erősebb vagy? Vagy talán a Zanpakutoud lenéző tekintete? Bármi is legyen az jobb lesz ha sietsz a gondolkodással, mert különben vagdalt hús lesz belőled.

Feladat: reagálj a történtekre, ha támadsz feltételes módban írd le, hogy mit csinálnál.

Határidő: 5 nap
Szókövetelmény: 200 szó

_________________
<br>
Vissza az elejére Go down
Endo Nova
Members
Endo Nova

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2013. Sep. 08.

Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rukongai utcái   Rukongai utcái I_icon_minitimeSzer. Szept. 18, 2013 3:43 pm

A hold vakítóan ragyogott az égen mutatva az utat az eltévelyedett lelkeknek. Nova azonban nem gyönyörködhetett a szívderítő látványban ugyanis nagy gond nyomta keskeny vállát. Imádott úrnőjétől határozott utasítást kapott ám ő képtelen volt azt teljesíteni. Az emberek világába vezető átjárót csakis hivatásos Shinigamik használhatták ő pedig nem volt az. Igaz némi nemesi vér csörgedezett az ereiben, de nem tartoztak a felső tízezerhez ráadásul soha nem szokott visszaélni a nevével. Nem érdekelte a vagyon és a hatalom csakis a harc és a küzdelem. A bátya megígérte neki, hogy szól pár szót az érdekében a megfelelő helyeken. Nem hivatalosan már több lélek betette a lábát Rukongaiba és el is mentek. Nem tehetett mást, mint várni az örömhírre ez viszont nem az ő stílusa volt. Ahogy haladt a 64. kerület határánál lépteit számlálgatva mászkált remélve ettől jobban telik az idő. Nem törődött azzal, hogy mindenki az igazak álmát alussza vagy a mellette lépdelő kard szellem morcosan figyeli őt. Egyik pillanatban mintha valami zajt halott volna az erdő felől ám mikor odanézett már nem halott semmit. Pár lépéssel később ismét hallotta a zajt azonban ezúttal nem szűnt meg. Egyre jobban erősödő léptek neszét hallotta melyeket mellé a holdfényben fürdő alakok egészítettek ki. Először csak egy árny jelent meg majd még egy és még egy őszesen nyolcan voltak és egyikük sem az a szokásos falusi kinézettel.  Mindegyikük kezében megcsillant az élet kioltására szánt eszköz. A fegyverek széles skálája volt látható a késtől egészen a kaszáig. Elfuthatott volna, de valami nem engedte és arra késztette, hogy farkas szemet nézzen majdnem egy tucat rossz arcú férfival. Biztosan nem tudta csak sejtette, hogy ők is egy kiadós verésért keresték föl őt.  Ami tökéletes volt, mert így bizonyíthatott a kardban lakozó léleknek érdemes rá. Arcán még holdfényben is tisztán látszott az izgalom és a tettrekészség.

Nova nem húzza ki a kardját, hanem annak tokjával fog küzdeni. Mielőtt bárki is rátámadna, a kaszást veszi célba és a kard hegyével igyekszik, szemközépen szúrni miközben előre csúsztatja jobb lábát. Ezután két kézzel fogja kardját és dorong módjára a rossz fiúk fejét veszi célba. Igyekszik minél több támadót kiütni, de úgy, hogy életben maradjanak. Minden erejét igyekszik beleadni a csapásaiba.
Vissza az elejére Go down
Deuko Akomi
Members
Deuko Akomi

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2013. Aug. 17.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakter lap
Lélekenergia:
Rukongai utcái Left_bar_bleue0/100Rukongai utcái Empty_bar_bleue  (0/100)
Osztag: 11.Osztag

Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rukongai utcái   Rukongai utcái I_icon_minitimeCsüt. Szept. 19, 2013 5:59 pm

A Nap ma mint ha korábban kelt volna fel ami kicsit zavart is hisz elég jól aludtam. Ennek ellnére kipihenten ébredtem ezen a szép nyárais napon. Reggelim elkészítettem mint minden reggel de ma kevéset ettem reggelire hisz hamarosan az ebéd idő is eljön. Reggeli után letusoltam és felöltöztem a kicsit már szűk gúnyámba.-Hmm szolnom kellene kapitánynak vagy valakinek hogy nem-e tudnak adni valamivel nagyobb ruhát. Jaajjj. Mormogtam magamban bolondos hangulatomban. Nem vette el a kedvem ez a kis butaság hisz semmi munkám nem volt és minden tökéletes mehetek edzeni. El is indultam az északi kapuhoz mikor eszembe jutott hogy a városon kivül nem biztos hogy tudok ebédet venni inkább jobban teszem ha már most meg is veszem és akkor akár estig is tudok maradni. Sarkon fordultam és elmentem abba a kis kajáldába ahova az első küldetésemkor is mentem. Az eladó felismert ahogy láttam maszkom ellenére is és elmosolyodott . Mielött megszólaltam volna Ő szólalt meg.
-Igen hamarosan elkészül és mondania se kell. Elvitelre lessz tudom. Majd elmosolyodott és mitagadás én is.- Nagyon köszönöm. Válaszoltam a kedves idős bácsinak.
Az ebédem elkészült ismét megköszöntem majd elindultam eredeti célom fele. Kapon átlépve pár lépés után beértem egy falunak mondhato poros kis nyomornegyedbe ahol láthatóan nagy szegénység uralkodott. Tekintetem a földet nézte s úgy bandukoltam átt szerencsétlenek között. Rossz volt látni őket de legalább élnek és ez a lényeg. Kiérve a szegény városka szerü nyomornegyedből a közel távolba egy kis tisztást láttam meg. Nem haboztam célbavettem és elindultam oda.


Akomi/Nova
Vissza az elejére Go down
Endo Nova
Members
Endo Nova

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2013. Sep. 08.

Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Akomi/Nova   Rukongai utcái I_icon_minitimeCsüt. Szept. 19, 2013 7:05 pm

Akomi/Nova
Nova nem tudta mitévő legyen ugyanis még mindig nem üzent a bátyja, hogy szabad az út az emberek világába. A késdobálóktól, mert kezdett rosszul lenni ezért úgy döntött magányra van szükséges. Nem is figyelte hányadik kerületben van csak megkereste a legközelebbi tisztást. A szél lágyan kergette a faleveleket az égen, amik könnyedén egy kis tavacskában landoltak. Ez a látvány meghozta a kedvét egy kis gyakorlásra ezért előhúzta kardját a hüvelyéből. Két kézre fogta majd magasra emelte és lecsapott azonban valami zavarta. Úgy érezte valami rosszul csinál. Megismételte párszor a mozdulatot ám a hangulata nem javult. Ekkor újra meglátta a ringatózó leveleket és támadt egy remek ötlette. Jobb kezébe vette fegyverét a karját ellazította majd ily módon suhintott. Ezúttal az elégedettség nem maradt el és végre rájött mi zavarta. Az első próbálkozásnál a mozdulatai túl merevek volta akár egy szobor. Valódi harc során így képtelen lett volna kellő időben védekezésbe átváltani. Ehelyett inkább igyekezett könnyed és rugalmas maradni, mint a szél. Jókedvében feldobta a kardját, ami pörögve bele ált a tavacska vízébe. Szinte hangtalanul süppedt bele a puha talajban és alig látszódott valamicske a pengéből. Érdeklődve figyelte, ahogyan fegyvere felé egy kis levelecske úszott majd amint a kard éléhez ért kettévált. Egy pillanatra sem állt meg azonnal kettészelődött. Mosolyogva belegázolt a tóba kardjáért és miközben ruhája ujján szárazra törölte örült, hogy ilyen rendkívüli fegyvere van. Olyannyira a pillanat hatása alatt volt, hogy észre sem vettem amint valaki közeledett felé. Mikor az idegen már pár lépésre járt meghallotta annak lépteit a puha füvön.  Nem szólalt meg csupán megnézte a jövevény nem- egy újabb bandita. Mikor látta nem rongyokban van, és nem bűzlik lassan kisétált a tóból ám szeme sarkából figyelemmel követte az idegen viselkedését. Kardját egy könnyed mozdulattal eltette hisz a tokjával kicsit jobban szeretett harcolni.
-Te is a nyüzsgés elől szöktél el?- kérdezte az idegent nyugodt hangon miközben szemével annak testfelépítését vizslatta minden diszkréciót mellőzve. A másik fél jogosan gondolhatta, hogy az erejét és képességeit próbálja a magáéhoz hasonlítani vagy csupán kötözködni akar. Ám ő nem akart harcolni legalábbis még nem. Egy szót sem szólt csak tovább folytatta az ismeretlen tetőtől talpig való megbámulását miközben háta mögött összekulcsolta a kezét.


A hozzászólást Endo Nova összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Szept. 19, 2013 10:32 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Deuko Akomi
Members
Deuko Akomi

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2013. Aug. 17.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakter lap
Lélekenergia:
Rukongai utcái Left_bar_bleue0/100Rukongai utcái Empty_bar_bleue  (0/100)
Osztag: 11.Osztag

Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rukongai utcái   Rukongai utcái I_icon_minitimeCsüt. Szept. 19, 2013 9:46 pm

Egyre egyre közelebb értem a kis tisztáshoz és ahogy egyre közeledtem egy kis tavacska kék vizét láttam meg. Örültem neki hisz egy fárasztó edzés után ki ne szeretne úszni egy jót. Csak hamar kivertem a fejemből ezt a kis úszás dolgot mert hirtelen egy ismeretlen LE-át érzékeltem a tavacska felől. Ahogy közelebb értem egy kis idegent vettem észre aki a kis tó vizében volt. Mikor már csak pár lépésre voltam az ismeretlen felfigyellt rám de nem mozdult csupán nézett. Lassan elindult ki a vizből és valami kardot húzott maga mögött ha jól láttam szeme sarkából nézett rám .
Fegyveret könnyedén tette el mint egy tapasztalt harcot.
-Hmm Eltette a fegyverét gondolom legalább is remelem hogy nem akar harcolni nem sok kedvem lenne most de ha megtámad viszonzom a kedvességét. Gondoltam magamban majd hirtelen megszólalt. -Te is a nyüzsgés elől szöktél el?
Kérdését nyugodtan tette fel és normális hangnemben semmi fenyegető vagy ellenkező hangnem. Értelmes teremtésnek tünt akinek idegei is egészen rendben voltak. Arcátlan modon feltünően bámult és méregetett engem mint ha erőmet probálná felmérni. Ez viszont annyira nem tetszett hisz kinézetből soha nem lehet megmondani ki mire képes. Persze feltérképezni fellehet de azt is kicsit finomabban kellene nem ennyire nyilvánvalóan.
Nem nagyon volt kedvem beszélgetésbe bonyolodni vele mert igazábol nem érdekelt engem. Nem szoltam neki egy szót se csupán elindultam felé és pár lépésnyire tőle kikerültem majd elmentem melette. -Inkább keresek egy másik terepet magamnak ez meg had csinálja amit szeretne. En se zavarom és Ő se engem. Már mögöttem volt kb 3-4 méterrel mikor előhuztam egyik kis fegyveremet és egy csikot húztam a földre. Reméltem hogy rájon hogy miért húztam azt oda. Hátranéztem és Ő még mindig bámult rám. Habár nem válaszoltam bolintottam neki köszönés képpen és tovább indultam. Arra is gondoltam ha esetleg utánam jönne mert ha igy lessz akkor talán érdemesebb lenne tuttára adnom pár dolgot. Mind ezek után eltettem a fegyveremet hisz ma sokat kell dolgoznia velem együtt.
Vissza az elejére Go down
Endo Nova
Members
Endo Nova

Hozzászólások száma : 8
Join date : 2013. Sep. 08.

Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rukongai utcái   Rukongai utcái I_icon_minitimeCsüt. Szept. 19, 2013 10:31 pm

Akomi/NOva
Az idegen egész testét páncél borította így Nova arra következtetett valamiféle katona lehet. Az arcán lévő maszk mindent kitakart a szemein kívül így képtelen volt pontosan megvizsgálni a tekintetét, hogy mire gondol. Sok mindent nem tudott meg, de előzetes véleménye szerint erős fiatalemberrel van dolga. A tágra nyílt szememre és a nyílt leskelődésre egyáltalán nem reagált az idegen vagy csak nem akart. Egy része azt mondta neki beszéljen még a maszkoshoz, hogy kiprovokálja a küzdelmet ám énjének másik fele viszont nyugalomra intette. Ha mindenkire rátámadott volna, aki szembe jött vele nem lett volna jobb azoknál a söpredékeknél.  Kis ívben kikerülte a szomorkodó vándort majd elővett egy kést és kisebb barázdát karcolt a talajba majd bólintott egyet. Mintha Bucsuzni akart volna. Egyes embereknél egy mozdulat sokkal többet jelentett tucatnyi szónál. Nova tudta mit jelent az a vonal nem más, mint egy határvonal. Az idegen így fejezte ki, hogy ne kövesse őt. Bizonyára használni is szokta azokat a fegyvereket különben szóval kérte volna meg hagyja békén. Meg is tette volna azonban az a vonal nagyon csábítónak tűnt szinte szólongatta őt. Megannyi kérdés kezdte záporozni az agyát vajon mi történne, ha átlépné. Bizonyára pofátlanság lenne megzavarni egy másik embert és nyugalmát. Amint az idegen újra hátat fordított neki elvigyorodott majd lassan tett pár lépést előre és megállt pont a határ előtt. Arcán széles vigyor jelent meg majd lassan kihúzta kardját. A fém édes sivítása betöltötte az egész teret és egy örökkévalóságnak tűnt, míg előkerült. Egy lágy mozdulattal akár egy ecsetvonás megsuhintotta a közeli bokrot melynek tenyérnyi levelei befedték a földön heverő karcolást. A vágás érdeme nem a forgatóé volt, hanem a kardé. Sokat kellet még gyakorolnia ahhoz, hogy segítség nélkül ilyen ügyességre szert tegyen. Kardját eltéve Kóró folytatta útját. Mindig is az volt a célja, hogy megismerje és átlépje a határait, korlátait. Részben ezt sikeresen végre is hajtotta abban a pillanatban. Még mindig mosolygott mikor pár lépésre megközelítette a maszkost. Kardját leszúrta maga elé hüvelyestül és két kézzel úgy támaszkodott rá, mint egy sétapálcára. Szeme csillogott az izgalomtól és a vágytól bár még semmit nem tudott az ismeretlenről.
- Te egy katona vagy? Vagy talán egy halálisten?- tette föl a kérdést már egyáltalán nem vigyorogva. Furcsának tűnt volna, ha pofákat vágva kezdte volna faggatni a maszkos idegent.
Maga sem értette pontosan a megnyerő modora, a vonalvezetési képessége esetleg a divatos ruházata volt az ami úgy vonzotta magát hozzá akácvirág a méheket.
Vissza az elejére Go down
Deuko Akomi
Members
Deuko Akomi

Hozzászólások száma : 39
Join date : 2013. Aug. 17.
Tartózkodási hely : Pokol

Karakter lap
Lélekenergia:
Rukongai utcái Left_bar_bleue0/100Rukongai utcái Empty_bar_bleue  (0/100)
Osztag: 11.Osztag

Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rukongai utcái   Rukongai utcái I_icon_minitimeSzomb. Szept. 21, 2013 2:20 pm

Tovább indultam keresve a tökéletes edző terepet de úgy éreztem nincs teljes tisztelettel irántam és mint ha közeledett volna a meghúzott határhoz. Halható volt minden lépésa amit felém és vonalam felé tett ami kicsit zavart is meg nem is de mind ez még annyira nem vivta elégedetlenségemet . Majd egy ismerős hand csapta meg a fülemet fegyverét lassan előhúzta és ho jól gondolom egy ártatlan bokron fitoktatta fegyvere pengéinek élét. Penge rendesen megnyeshette az ártatlan bokrot hisz levelei a lábamhoz is elértek. Ez a makacs és akarots fiatal ismet pár lépést tett felém de nem tettem semmi érdekeset csupan megálltam és vártam hogy mihez fog most kezdeni.
Te egy katona vagy?Vagy talán egy halálisten? Kerdezte tőlem és azután megfordultam elég lazára vette a figurát fegyverére támaszkodva állt semmit mondó arcal. -Nem hiszem hogy számítana támadásra de azér megnézem milyen fábol faragták.
Gondoltam magamban majd szép lassan alőhúztam mind két fegyverem majd megszolalalok. -Nem tetszett ahogy az imént megbámultál engem. Bizányara az erőmet próbaltad felmérni ami nevetséges volt tőled. De hogy ne okozzak csalódást és ne fárazd magad mérésekkel segitek hogy hamarabb tisztában légy a dolgokkal. Shinigami? Katona ? Szerintem Shinigamik is katonák hisz teszik amit tenniük kell. Hogy én ki vagyok? Azt egyenlőre nem kell tudnod lényegtelen.
Miután elmondtam neki gyorsan de nem a maximummal elindultam felé közben az egyik fegyverem felé dobtam majd pár centivel elötte elkaptam és megálltam közvetlen mögötte és ismét szoltam hozzá. -Ez a páncél ne tévesszen meg. Habár erős ez a páncél nem a testi védelmem védi. Nem tartottad tiszteletben a határt amit húztam pedig békésen próbáltam távozni . De de úgy látom ... Nem hagytam abba az utolsó mondatom és nem is néztem a közvetlen mögöttem lévő idegenre vártam hogy mit csinál most. Harcot már semmi képpen nem kerülheti el szóval vagy támad vagy én támadok.

Nova & Akomi
Vissza az elejére Go down
Ajánlott tartalom
Rukongai utcái Empty
TémanyitásTárgy: Re: Rukongai utcái   Rukongai utcái I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Rukongai utcái
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: Soul Society :: Rukongai-
Ugrás: