Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Ai Hane (Előtöri)

Go down 
SzerzőÜzenet
Ai Hane
Vaizard
Ai Hane

Hozzászólások száma : 19
Join date : 2013. Aug. 16.

Karakter lap
Lélekenergia:
Ai Hane (Előtöri) Left_bar_bleue100/100Ai Hane (Előtöri) Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: Vaizard

Ai Hane (Előtöri) Empty
TémanyitásTárgy: Ai Hane (Előtöri)   Ai Hane (Előtöri) I_icon_minitimePént. Aug. 16, 2013 8:54 pm

Név: Ai Hane
Nem: Nő
Faj: Vaizard
Kor: 20


Kinézet: Hófehét haj, melyet még senki nem látott ezelőtt, fehér ruházat, mely szinte csillog a napfényben. élénk kék szem, mely a tengert idézi. Nyakán egy piros szalag díszeleg.

Jellem: Barátságos, de pimasz természete van. Életéből adódóan nem veti meg a komisz modort, s ha kell akkor megmondja a magáét. Bár magától nem akar bántóan viselkedni nem nehéz kihozni belőle. A nehéz helyzeteket jól átlátja, de mégis ha barától van szó nem képes nyugodtan gondolkodni.

Fegyver/Zanpakuto:
Név: Neko Hime ( Macska hercegnő)
Szólítás: Támadj az éj sötétjéből Neko Hime!
Kinézet: A kard melynek pengéje ilyenkor zöldes árnyalatot kap, mintha csak egy macska szeme lenne az éjszakai sötétségben , s végén egy láncon egy kisebb benge helyezkedik el, melynek nincsen markolata, s így csupán a lánccal irányítható.
Képesség:
-Supīdo ihan no tsume (száguldó karmok) : A technika lényege, hogy a kard összegyűjti a levegőt, majd azt apró macska karmokra formálja, melyből rengeteget képes előhozni , a beleadott Le-tól függően. S ezeket nagyon gyorsan lövi ki az ellenfél irányába, aki így rengeteg apróbb, de annál fájdalmasabb sebzéseket kap. Hisz a macska karom mélyre hatol ám Razz


Előtörténet:

Hogy merre születtem? Nem tudom, vagy kik a szüleim? Fogalmam sincsen...Sosem ismertem őket. Vagyis igazából soha senkit nem ismertem...


 Kiskoromban egy fiatal lány talált rám egy sötét borús napon . Egy fa tövében ültem, s semmire sem emlékeztem a múltamból. Nem tudtam ki vagyok , hová tartozom, vagy miért vagyok itt.  A fiatal lány elárulta a nevét , Yuki. Kedves csengése volt a hangjának, s szerettem mellette lenni. Gondoskodott rólam, pedig neki sem volt sok, de azt is mind megosztotta velem. Így éldegéltünk sokáig.
Olyan 10 éves lehettem, amikor valamilyen furcsát éreztem, de nem kerítettem neki nagy feneket. Mindenre hamar bedühödtem, s általában ha rossz kedvem volt hozzám sem lehetett szólni. Volt, hogy bántottam is másokat, ami őszintén belül eléggé mély sebeket hagyott rajtam, de nem ez volt a legmélyebb... a legmélyebb akkor keletkezett amikor...
Borongós nap volt, s kicsit összekaptunk Yukival, akit már már anyámként szerettem... Hosszasan vitáztunk, sajnos a később történtek miatt már nem emlékszem miért, de eléggé rossz lett a kedvem. Később csak rosszabb, s rosszabb lett. Egyre mérgesebb lettem, pedig nem akartam bántani, de egyszer csak elvesztettem az önuralmam, s lassan valami furcsa maszk jelent meg az arcomon. Csúf volt, s ronda, de furcsa erőt adott nekem, s így már nem voltam önmagam. Yuki egyszerűen szörnyetegnek kiáltott ki első látásra, majd talán meglátta, hogy én vagyok a maszk alatt, s közeledni próbált hozzám, ekkor egyből rátámadtam, s közben érthetetlen szavakat kiabáltam.
Ezek után az első emlékem, hogy Yuki előttem fekszik, összekarmolászott, vérző testtel, s nehezen lélegzik. Éppen csak, hogy még életben van. Ekkor még utolsó leheletéből hozzám szólt:
- Hane... kérlek térj észhez... szeretlek. - Mondta, majd lecsukódtak szemei.
Ekkor hangos, talán soha eddig nem hallott zokogásban törtem ki, s arcomról eltűnt a maszk. De valamilyen furcsa erő megmaradt, amit ezek után szükség esetén használhattam.
A történtek után nem maradtam a faluban, ahol éltünk, elszöktem, s nincsen otthonom... Csak bóklásztam, mindenfelé, de ez idő alatt megerősödtem, s erőm miatt nemrég bekerültem az úgynevezett Vaizardok közzé, mivel úgy hallottam ők azok akik hasonlóan képesek egy bizonyos maszk előhozására, s így harcolnak. Ha jól tudom Hollow maszk, mely sötét erőt ad birtokosának. Kicsit furcsa volt ez nekem, de maguk közé vettek, s itt élek azóta. Most , hogy betöltöttem 20. életévem, kicsit fakulnak az emlékeim. De még így is sokszor elbújok, s síkor Yuki miatt, aki miattam lelte halálát. A Vaizardok között sok társra találtam, s igazán tényleg maguk közül valónak kezelnek, ami eléggé jól esik ebben a helyzetben. Remélem, hogy rájuk nem hozok akkora bajt, mint egykoron nevelőanyámra.
Itt az élet egyről szól..erősebbé válni, ami igazán tetszik nekem, hiszen manapság csak a harcnak élek. Azt mondták, hogy idővel ha megerősödöm, akkor majd megtanítanak kezelni, s uralni a maszkomat, valamint idő közben nem túl rég, miután idejöttem kaptam egy kardot. Nem nagyon tudtam, hogy hogyan, vagy miként, de egyszer csak a kezeim között volt, olyan mint egy álom. Annyira tudni szeretném, hogy mire képes. Érzem, hogy nem átlagos kard, így idővel ki akarom hozni belőle amit tudok. Persze érdeklődtem róla a többieknél is, de annyit tudtam meg, hogy Zanpakutonak hívják, az az Lélekölő kard, s ha már elég érett vagyok hozzá elárulja a nevét... Melyre már nagyon kíváncsi vagyok...
Vissza az elejére Go down
Kuchiki Byakuya
Admin
Kuchiki Byakuya

Hozzászólások száma : 14
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27

Karakter lap
Lélekenergia:
Ai Hane (Előtöri) Left_bar_bleue5000/5000Ai Hane (Előtöri) Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Ai Hane (Előtöri) Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ai Hane (Előtöri)   Ai Hane (Előtöri) I_icon_minitimePént. Aug. 16, 2013 9:17 pm

Üdv Nálunk! Laughing 

Ez egy remek előtörténet, jól felépített, röviden, tömören, és mégis nagyon jól Very Happy 
Éppen ezért ELFOGADOM!!!

Kezdő dolgok:
100 Le
150 Ryo
és ugye a 15 pont amit el tudsz költeni a karaktered alap tulajdonságaira.

Vissza az elejére Go down
 
Ai Hane (Előtöri)
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: