Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Ashihei Yatogamie

Go down 
SzerzőÜzenet
Yatogamie Ashihei
Shinigami
Yatogamie Ashihei

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Aug. 19.

Karakter lap
Lélekenergia:
Ashihei Yatogamie Left_bar_bleue100/100Ashihei Yatogamie Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 6.Osztag

Ashihei Yatogamie Empty
TémanyitásTárgy: Ashihei Yatogamie   Ashihei Yatogamie I_icon_minitimeSzer. Aug. 21, 2013 7:58 pm

Név: Ashihei Yatogamie (Ashi)
Nem: Nő
Faj: Angel
Kor: 17


Kinézet: Angel létemre eléggé különc vagyok és furán öltözködök, inkább olyan vadabbul mint társaim. Kékeslilás hajam van, a kedvenc ruhám egy fekete gothikus stílusra hasonlító, csipkés koktélruci. A szemem színe szintén olyan mint a hajam csak sötétebb lilás, én személy szerint imádom a színét. Van egy kis fejdíszem is ami szintén gothikus stílusú.

Jellem: Mint említettem kicsit vadóc, és merész vagyok, de ugyanakkor nagyon komoly is ha kell, néhányan első látásra megvetnek kinézetem miatt de nem szokott érdekelni, én így szeretem magam. Smile

Fegyver/Zanpakuto:
Név:
Szólítás:
Kinézet:
Képesség:

Előtöri: Mielőtt angel lettem rengeteg megpróbáltatáson estem át. Azzal kezdődött hogy 15 évesen elváltak a szüleim, és nem hoztad döntést a bíróságon kihez kerüljek. Nem is nagyon érdekelt ki visz el, mert az már nem olyan lesz mint egy család, ezért egyik délután elmentem egy rokonhoz és feladtam két levelet, édesanyámnak és édesapámnak, amiben elköszöntem tőlük, mert azt hittem miattam váltak el, mert sokat vitatkoztak rajtam, például olyanon hogy éppen bulizni akartam menni, anya elengedett de apa nem, és ebből folyton veszekedések voltak, főleg mikor apa ivott. És ez volt a kezdet, néha apám már anyámat és engem bántalmazott, szinte elment az esze
Így történt hogy elszöktem a rokonomtól  hogy saját életet kezdjek és ne bántsak meg senkit, minden ismerősömmel megszakítottam a kapcsolatot, és kezdtem az életem. Éppen nyár volt és nyári diákmunkát kerestem, be is hívtak meghallgatásra, és ott dolgoztam egy ideig, 1 hónapot körülbelül, majd összegyűlt a pénzem albérletre,
azelőtt a munkaadóm koleszában voltam elszállásolva. Történt egyik este hogy buliból mentem haza, teljesen józan voltam sose ittam, egy sötétebb erdős részen vezetett az albérlethez az út, és szembe jött velem egy kisebb banda, elkezdtek beszólogatni, mentem tovább nem figyeltem rájuk, majd követni kezdek, hirtelen az egyikük lefogott, elkezdett ordítani majd kést rántott ha nem vagyok hajlandó figyelni rájuk és inni velük, ugye nem fogadtam el semmit, és nem csináltam semmit mert a szüleimnek a tiszteletet megadtam ha mér elszöktem, és betartottam a tanácsaikat, erre bepipultak, a férfi egy kés szúrással végzett velem, csak egy pillanatra voltam még életbe majd teljesen feladtam, mikor már teljesen haldokoltam megjelent egy szellemalak a fejemben és elkezdett beszélni hozzám ezt mondta:
-Te még nem hagyhatod el az életet szükség lesz rád valahol ha hiszel abba hogy képes vagy folytatni, egy nagyon fontos feladat, az emberek védelme.
Én hittem benne hogy tovább kell élnem és nem szabad feladnom, ugyan nem sikerült, de egy csoda folytán újraéledtem, és akkor eszméltem fel, hogy mi is történt velem, angyal lettem, akinek az a feladata hogy az embereket védje....
Vissza az elejére Go down
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Ashihei Yatogamie Left_bar_bleue5000/5000Ashihei Yatogamie Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Ashihei Yatogamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ashihei Yatogamie   Ashihei Yatogamie I_icon_minitimeSzer. Aug. 21, 2013 8:04 pm

Öhm, az egészhez annyi kérdésem lenne , hogy Angel?
Ez egy Bleach szerepjéták oldal, ahol csak Bleachben szereplő fajok lehetnek, így kérlek nézd át a szabályzatot.

A törid jó, csupán nem kapcsolódik az animéhez.
Itt is van olyan faj ami az embereket védi, de shinigami a neve, vagyis halál isten.
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Yatogamie Ashihei
Shinigami
Yatogamie Ashihei

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Aug. 19.

Karakter lap
Lélekenergia:
Ashihei Yatogamie Left_bar_bleue100/100Ashihei Yatogamie Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 6.Osztag

Ashihei Yatogamie Empty
TémanyitásTárgy: Ashihei Yatogamie   Ashihei Yatogamie I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 7:33 am

Akkor itt az új remélem ez már jóó :$

Név: Név: Yatogamie Ashihei
Nem: Nő
Faj: Shinigami
Kor: 17 (July. 05th 1996.)

Kinézet: Shinigami létemre eléggé különc vagyok és furán öltözködök, inkább olyan vadabbul mint társaim. Kékeslilás hajam van, a kedvenc ruhám egy fekete gothikus stílusra hasonlító, csipkés koktélruci. A szemem színe szintén olyan mint a hajam csak sötétebb lilás, én személy szerint imádom a színét. Van egy kis fejdíszem is ami szintén gothikus stílusú.

Jellem: Mint említettem kicsit vadóc, és merész vagyok, de ugyanakkor nagyon komoly is ha kell, néhányan első látásra megvetnek kinézetem miatt de nem szokott érdekelni, én így szeretem magam.

Fegyver/Zanpakuto: Mizu No Megami
Név: Vízistennő
Szólítás: Irányítsd s vezesd a hullámokat Mizu No Megami!
Kinézet: Hosszú markolatú, könnyű de nagyon erős fém, markolatának színe kék és zöld, a kard pengéje egy kékes izzószerű anyagnak látszik, mely foszforeszkál, és egy türkizkékes szalag van a végéhez erősítve a markolatnál, valahogy így néz ki:
Ashihei Yatogamie 1237499204_6813_full

Képesség: A zanpakuto shikai módban képes minimális vízmennyiséget létrehozni, azt irányítani, és ezzel a vízzel képes gyógyítani is. A víz irányítása kizárólag gyógyításra alkalmas, illetve a gyógyítás mértéke nem terjed ki halálos sérülésekre, pusztán a gyengébb illetve a közepes súlyosságú sebeket képes meggyógyítani.

Előtöri: Mielőtt shinigami lettem rengeteg megpróbáltatáson estem át. Azzal kezdődött hogy 15 évesen elváltak a szüleim, és nem hoztak döntést a bíróságon kihez kerüljek. Nem is nagyon érdekelt ki visz el, mert az már nem olyan lesz mint egy család, ezért egyik délután elmentem egy rokonhoz és feladtam két levelet, édesanyámnak és édesapámnak, amiben elköszöntem tőlük, mert azt hittem miattam váltak el, mert sokat vitatkoztak rajtam, például olyanon hogy éppen bulizni akartam menni, anya elengedett de apa nem, és ebből folyton veszekedések voltak, főleg mikor apa ivott. És ez volt a kezdet, néha apám már anyámat és engem is bántalmazott, szinte elment az esze.
Így történt hogy elszöktem a rokonomtól hogy saját életet kezdjek és ne bántsak meg senkit, minden ismerősömmel megszakítottam a kapcsolatot, és kezdtem az életem. Éppen nyár volt és nyári diákmunkát kerestem, be is hívtak meghallgatásra, és ott dolgoztam egy ideig, 1 hónapot körülbelül, majd összegyűlt a pénzem albérletre,
azelőtt a munkaadóm koleszában voltam elszállásolva. Történt egyik este hogy buliból mentem haza, teljesen józan voltam sose ittam, egy sötétebb erdős részen vezetett az albérlethez az út, és szembe jött velem egy kisebb banda, elkezdtek beszólogatni, mentem tovább nem figyeltem rájuk, majd követni kezdek, hirtelen az egyikük lefogott, elkezdett ordítani majd kést rántott ha nem vagyok hajlandó figyelni rájuk és inni velük, ugye nem fogadtam el semmit, és nem csináltam semmit mert a szüleimnek a tiszteletet megadtam ha már elszöktem, és betartottam a tanácsaikat, erre bepipultak, a férfi egy kés szúrással végzett velem, csak egy pillanatra voltam még életbe majd teljesen feladtam, mikor már teljesen haldokoltam megjelent egy szellemalak, fekete ruhába, (egy shinigami volt) a fejemben és elkezdett beszélni hozzám, ezt mondta:
-Te még nem hagyhatod el az életet szükség lesz rád valahol ha hiszel abba hogy képes vagy folytatni, egy nagyon fontos feladat, az emberek védelme.
Én hittem benne hogy tovább kell élnem és nem szabad feladnom, ugyan nem sikerült, de egy csoda folytán újraéledtem, és akkor eszméltem fel, hogy mi is történt velem, olyan lettem mint az az alak a fejemben, akinek az a feladata hogy az embereket védje. Majd már teljes alakban láttam a shinigamit, aki biztatott hogy éljem túl a halálos szúrást, és kérdezősködni kezdtem hogy mi folyik itt hogy történt? A shinigami elmagyarázta, hogy innentől kezdve, az emberekre kell vigyáznom, de előbb el kell mennem vele a Lelkek Városába, azaz Soul Society-be, hogy bejelentsük hogy új shinigami érkezett, és csatlkaoznia kell egy osztaghoz.
Először mindenki nagyon meglepődött hogy kerültem ide, elmagyaráztam nekik hogy hogy volt, majd egyre többen jöttek oda beszélgetni velem. Én döntöttem, abba hogy melyik csapatba csatlakozok. Végül a döntésem a 6. osztag lett, a főkapitány elkísért a 6. osztaghoz, bemutatott a kapitánynak,
majd mindenki üdvözölt és kezdődtek a kalandok....


A hozzászólást Yatogamie Ashihei összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 23, 2013 7:04 pm-kor.
Vissza az elejére Go down
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Ashihei Yatogamie Left_bar_bleue5000/5000Ashihei Yatogamie Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Ashihei Yatogamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ashihei Yatogamie   Ashihei Yatogamie I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 8:06 am

Szia,

ELFOGADOM! De kevesebb mint 500 szó, így levonok kicsit a kapott dolgaidból, sry. Valamint egy két helyen HOGY szó előtt nincsen vessző, majd figyelj rá. Smile

Most már csak annyit kell tenned, hogy megcsinálod az ADATLAPODAT!
Valamint kezdés képpen kapsz 100 Lélekenergiát és 75 Ryo-t. Valamint 15 pontot, amit eloszthatsz a karaktereden, a következőkre:
-Élet:
-Védelem:
-Támadás:
-Gyorsaság:

Csak tőled függ mire osztod és mi lesz a karaktered erőssége! Ezt a pont elosztást majd kérlek jelezd az adatlapodon!

Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Ashihei Yatogamie Empty
TémanyitásTárgy: Re: Ashihei Yatogamie   Ashihei Yatogamie I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Ashihei Yatogamie
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: Nyilvántartás :: Előtörténetek-
Ugrás: