Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Seireitei Falai előtt

Go down 
SzerzőÜzenet
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue5000/5000Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 7:22 am

Az átjáró Seireitei és Rukongai között. Itt van legtöbb esélye annak, hogy egy lélek shinigamival találkozzon, így sokan járkálnak erre, hátha felfedezik őket.
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue5000/5000Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 7:34 am

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<Résztvevők:

- Yuuki Yamada
- Hirase Ayato
- Hiraga Natsu
- Yatogamie Ashihei

Új nap virradt a Tiszta Lelkek Városa fölé, s egy hírvivő látogat meg titeket kora reggel, mikor éppen csak még kinyílottak szemeitek.
- Elnézést hogy zavarom Uram! De egy fontos küldetésre kell mennie. Át kell adnom önnek egy üzenetet miszerint: Zaraki Kenpachi kapitány fogja várni önt a Seireitei falai előtt, Rukongainál. Azt nem tudom, hogy ő részt vesz e a küldetésben , de ő fogja tájékoztatni önt a fejleményekről. - Mondta a hírvivő, s már el is tűnt.
Egyenlőre még nem találkoztatok egymással soha, s nem tudjátok, hogy egyedül vagy csapatban vár rátok ez a küldetés. Amint odaértek a kapuhoz még nincsen ott a kapitány, így kicsit várnotok kell.
/ Elvárom, hogy írjátok le a reggeletek, valamint hogyan ért titeket a hírvivő mondandója. Emellett azt, hogy hogyan mentek el a falakig nagyjából és hogy mi az első benyomásotok a másikról , amennyiben észreveszitek egymást, ha nem akkor nem kell erről írni. /

Sorrend: Egyenlőre nincsen.
Időkorlát: Kezdjük 2 nap/fő-vel
Kért szómennyiség: 250 szó


A hozzászólást Neliel összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 22, 2013 10:40 am-kor.
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Hirase Ayato
Shinigami
Hirase Ayato

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2013. Aug. 15.
Age : 23

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue100/100Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 10.Osztag

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 8:50 am

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<

A mai reggel nem tudtam sokáig aludni, hiszen a napsugár egy rést talált az ablakon és egyenesen a jobb szememre sütött. Kinyitottam a szemem és egy villámlépés hangját hallottam az ajtóm előtt, azonnal a kardom után nyúltam, hogy ha netán meg szeretne lepni védekezni tudjak. De nem támadás volt, csak egy hírvivő szólalt meg: -Elnézést hogy zavarom Uram! De egy fontos küldetésre kell mennie. Át kell adnom önnek egy üzenetet miszerint: Zaraki Kenpachi kapitány fogja várni önt a Seireitei falai előtt, Rukongainál. Azt nem tudom, hogy ő részt vesz e a küldetésben , de ő fogja tájékoztatni önt a fejleményekről.- és ismét egy villámlépés. Nagyon meglepődtem, hiszen soha nem gondoltam volna, hogy személyesen fogokk találkozni egy kapitánnyal, persze sokkal jobban örültem volna, ha Hitsugaya kapitány, az én hatalmas kapitányom várt volna engem, de Zaraki kapitány is megteszi. Mindenkitől azt hallottam, hogy nagyon mogorva és imád harcolni, egy igazi erőkapitány. Gyorsan felkapkodtam a ruháim, feltettem a hajpántot, kezembe vettem a Jeges Herceget és harcra készen elindultam az ajtóm felé. Kitettem a jobb lábam és valaki annyira gyorsan suhant el előttem, hogy szinte semmit nem lehetett látni belőle. Fogalmam sincs ki volt, de hasonlított a 11. osztag híres 3. tisztjére Madarame Ikkakura. Nem tudom hova lehetett olyan sietős a dolga, de azért igazán figyelhetett volna. Nem akartam villámlépéssel haladni, inkább gyönyörködtem a nagyon szép reggelben, aztán még egy ember suhat el mellettem, még talán gyorsabb volt az előzőnél. Na ezt már nem hagytam annyiban, gyorsan utána iramodtam és megpróbáltam lehagyni. Egy kis idő múlva tudatosult bennem, hogy ugyanabba az irányba tartunk, -talán ő is a küldetésre jön?- gondoltam magamban. Elég gyors volt, alig tudtam tartani vele a lépést, már azt gondoltam, hogy egy tiszttel próbálok versenyezni. Kis idő után megpillantottam Seireitei falait, az előttem siető férfi megállt, majd én is, a fel mellett viszont nem Zaraki kapitányt láttam, hanem azt aki az ajtóm előtt suhant el, ezt követően egy mondtat hagyta el a számat meggondolatlanul:
-Mi a fene?
Vissza az elejére Go down
Hiraga Natsu
Shinigami
Hiraga Natsu

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2013. Aug. 20.
Age : 27

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue100/100Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 6. Osztag

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 9:49 am

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<

Egy gyönyörű nap reggelén, egy még gyönyörűbb álmomból riaszt fel egy gyönyörűnek egyáltalán nem mondható ajtóverdesés. Halálosan kómás fejjel vánszorgok ki az ágyból, majd ha lehet ennél még álmosabban nyitom ki az ajtót. Egy fickó áll előttem, vagy legalábbis valami fekete folt, a tetején egy fejjel. Nagyjából ennyit láthattam ki belőle, hisz félig még aludtam. Beszélt hozzám nagy lelkesedéssel, de csak annyit fogtam fel, hogy "küldetés", "Zaraki Kenpachi kapitány", "Seireitei falai", "Rukongai". Ezek után amilyen gyorsan jött az fekete paca, homályos fejjel, olyan gyorsan is suhant el. Becsuktam az ajtót majd visszavánszorogtam az ágyamhoz. Kitekintettem az ablakomon, majd egy nagy ásítást követően magamhoz kaptam hűséges zanpakutomat, majd stílusosan az ablakon távoztam. Néhány gyors szökkenés egy-két háztetőn és szél, illetve a nap sugarai felkeltettek. Útközben ettem néhány falatot, az otthonról hozott rizsgolyóból, így sikeresen letudtam a reggelimet is. Hogy őszinte legyek fogalmam nem volt hogy merre kell mennem. Vagy mondta a futár, hogy melyik kapuhoz kéne mennem, vagy nem. Akkor és ott, amikor hozzám beszélt nem voltam olyan állapotban, hogy felfogjam minden egyes szavát. Úgy döntöttem, hogy a hozzám legközelebbi kapuhoz megyek. Amint jobban kitisztult a fejem elgondolkodtam, hogy mit is fogok ma átélni. A 11. osztag kapitányával, Zaraki Kenpachival fogok találkozni, akit eddig még nem sűrűn láttam. A közvetlen közelében, szemtől szemben pedig egyáltalán nem voltam. Hírhedt az egyedi stílusáról, és nagyon kegyetlen tud lenni ha akar. Nem irigylem a 11. osztag tagjait, és remélem hogy ezt a hírhedt kegyetlen énjét ma otthon hagyja, vagy legalábbis nem rajtunk akarja kiélni. Lassan vagy nem lassan, időben vagy nem időben, de odaértem az általam vélt célállomásra. Egy másik shinigami társamat pillantottam meg nem messze tőlem. Ezek szerint nem egyedül leszek. Hála' mert szemtől szemben nekem végem lenne a kapitány mellett, nem bírnám a nyomást. Bár amúgy sem gondolhattam komolyan hogy egyedül küldenek ide, főleg ha már Zaraki kapitány is benne van a dologban. Valami nagy dologról lehet szó.. A kapitány még nem volt jelen, ezek szerint vagy hamar jöttem, vagy a kapitány késik. Leendő küldetés társamnak nem tulajdonítottam túl sok figyelmet. Lassan odasétáltam mellé, nagyjából 2-3 méterre megálltam mellette, egy apró szempillantás alatt felmértem a fickót, nem akartam megbámulni. Ez a kis pillanat épp elég is volt, megállapítottam hogy egy gyerekkel van dolgom. Jó pár évvel fiatalabb lehetett nálam és feltételezem, hogy harci tapasztalata fele annyi se volt, mint az enyém. 'Remélem nem a bébicsőszködés lesz a küldetésem..' - gondoltam magamban.


A hozzászólást Hiraga Natsu összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Aug. 23, 2013 9:48 am-kor.
Vissza az elejére Go down
Yatogamie Ashihei
Shinigami
Yatogamie Ashihei

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Aug. 19.

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue100/100Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 6.Osztag

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeCsüt. Aug. 22, 2013 11:00 am

>> Egy Bukott Bosszúja <<

Éppen a kora reggeli edzésemre készültem, mikor egy pokol lepke szállt le az ujjamra, fontos üzenetet hozva. Hirtelen nem nagyon értettem, hogy mit kereshet itt egy pokol lepke ilyen korán reggel, majd ahogy átadta az üzenetet megértettem. Zaraki Kenpachi Kapitány küldte ki nekem, és még 2 társamnak akikkel együtt leszek elvileg, de még nem ismerhetem őket , hisz nagyon új vagyok még, meg amúgy se mert másik osztagba vannak. Gyorsan összekaptam magam, és a mai edzést kihagytam, mert fontos ez a küldetés, ha Zaraki Kenpachi kapitány küldte személyesen az üzenetet. Az üzenetbe ez állt:
-Fontos küldetés vár rád és két társadra akiket még nem ismerhetsz, azonnali hatállyal gyere az Északi Kapuhoz.
Elindultam sietve, nehogy késsek, és leszidjanak akár a társaim vagy éppen a kapitány.
Kezdtem közeledni a kapuhoz, mikor 2 alakot láttam meg, és tényleg nem ismertem őket még csak látásból se, de egy biztos volt hogy egyikőjük sem Zaraki Kenpachi kapitány. Mire teljesen odaértem,
meglepődtem hisz semmi veszélyesnek tűnő dolog nem volt, se a láthatáron, se ott közvetlen körülöttünk.
Kicsit félve, de megszólítottam a leendő két társamat:
-Jó reggelt, Sziasztok, senki se tudja mi folyik itt, és, hogy merre van a kapitányúr?
Egyenlőre mindegy, az a lényeg, hogy mindenki ideért időben, egyszer csak a Kapitány is megérkezik ,és megtudjuk mi is történt itt valójában, hogy minket hívtak ide....
Vissza az elejére Go down
Yamada
Shinigami
Yamada

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 26
Tartózkodási hely : 11.Osztag

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue100/100Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 11.Osztag

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 9:11 am

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<
Egy átlagos reggel volt éppen hogy felöltöztem mikor csináltam a kis reggelimet éreztem hogy valaki közeledik tudtam jól hogy nem lehet a kapitányom . Mikor kopogni akart már kinyitottam az ajtót és láttam hogy egy hírvivő , és egyből kérdeztem hogy mi lessz a mai küldetés "Zaraki Kenpachi kapitány", "Seireitei falai", "Rukongai". és hírtelen eltűnt a hírvivő és csak bámultam hogyx mit kezhetnék ezzel az információval már megint egy kellemetlen küldetés de legalább Zaraki Kenpachi kapitánnyal lehetek . Ezzel az ajtómon távoztam és villám lépésekkel közelettem a találkozóra , már majdnem ott voltam mikor meg láttam a többieket így átváltottam gyalogosra már láttam hogy ott vannak tehát már végkép nem értettem mivan mert úgy volt hogy ketten leszünk és most bébi csőzköthetek . Bár csodálkoztam rajta hogy Zaraki Kenpachi bele megy egy ien küldetésbe ekkor gondolkoztam azon hogy lehetséges hogy több van a dolog mögött majd később észre vettem hogy a kapitányom nincs is ott . Ekkor kicsit meg nyugodtam hogy még vannak rajtam kívűl is shinigamik .Oda léptem hát a többiekhez köszöntettem és kérdeztem hogy hol a kapitány .
Senkise tudta hogy merre lehet , ekkor éreztem egy hatalmas lélek energiát és tudtam hogy a kapitányom mert csak ő lehet mikor megérkezett kérdeztük a többiekkel hogy mi a küldetés pontos kimenetele .
Vissza az elejére Go down
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue5000/5000Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimePént. Aug. 23, 2013 9:38 am

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<

Résztvevők:

- Yuuki Yamada
- Hirase Ayato
- Hiraga Natsu
- Yatogamie Ashihei

Ketten, név szerint Yamada és Ashihei nem teljesítették a 250 szót!!! Ezért a következő körben CSAK TŐLÜK 300 szót várok el, többieknek 250 marad!!!

Valamint Ashihei, kérlek ne írd át azt amit én megadtam, ne variálj vele, nem írhatsz oylasmit amit én mint jelenlegi mesélő nem írtam le!!! pl.: Nem volt ott semmilyen pokollepke!!! Csupán egy hírvivő futár!!! Köszi Smile

Yamato: A végén, senki sem mondta , hogy akkor már megérkezett a kapitány...Úgyhogy léci...Olyat ne írj ami nincsen ott, KösziAhogy megérkeztetek Rukongai falaihoz, s egymással való találkozás után, már nem kell sokat várnotok mire befut a Kapitány Úr, vagyis Zaraki Kenpachi! Középre áll, majd összehív benneteket, közelebb magához, ahogy ott álltok figyelve a kapitányt a körülöttetek álló lelkek furcsállták mit keres ott annyi Shinigami, de Zaraki Kapitányt láthatóan hidegen hagyja.
- Küldetést kell rátok bíznom ! - Mondta felétek nézve a Kapitány! - Nekem sem tetszik a dolog, hogy ez ilyen taknyosokra bízzuk, de sajnos nekem dolgom van! Ezért kértelek ide mind a négyőtöket, mert így talán képesek lesztek elvégezni ezt a feladatot!!! - Mondta felétek elég lenézően.
- A feladat a következő: Két rab megszökött a Tiszta Lelkek Városának fogdájából, s ezek után egy igen értékes tekercset loptak el!  Valószínűsítjük, hogy itt bujkálnak a lelkek között, így meg kell őket keresnetek! Váljatok szét 2-2 főre, s így keressetek tovább. Csak az egyikőjüknél lesz tekercs, szóval sok sikert! - Mondta.- Jah , és még valószínű rabruhában lesznek, így nem nehéz felismerni őket.
- Mellesleg erre az egészre ma éjfélig van időtök, ha nem sikerül akkor vissza jövök és megleckéztetlek titeket! - Ezzel eltűnt , s szem elől vesztettétek Zaraki Kapitányt!
Induljatok hát el és keressétek a szökött gazfickókat. / Elvárásaim: 250 SZÓ TÉNYLEG!!!!, Valamint ne írjátok bele azt, hogy megtaláltátok őket, csupán a keresgélést, hogy merre próbáltátok. Valamint, hogy mit gondoltok Zaraki kapitány szavairól. Jah és a legfontosabb: Hogyan döntitek el, hogy ki kivel legyen csapatban???/Sorrend: Egyenlőre nincsen.
Időkorlát: Kezdjük 2 nap/fő-vel
Kért szómennyiség: 250 szó

_________________
Küldetések:

Egy Bukott Bosszúja
A kóbor kölyök
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Hiraga Natsu
Shinigami
Hiraga Natsu

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2013. Aug. 20.
Age : 27

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue100/100Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 6. Osztag

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeSzomb. Aug. 24, 2013 8:09 am

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<

Nem kellett sokat várni a következő befutóval sem. Hamarosan egy lány tűnt fel, aki kissé félénken, de köszönt, majd értelmetlen kérdéseket kezdett feltenni. A reakcióm erre csak egy hűvös pillantás volt a szemem sarkából.'Mit van úgy besózva?? Valószínűleg mindannyian ugyan azt az üzenetet kaptuk, senki sem tudhat többet a dolgokról. Chh, kezdők..' - gúnyolódtam a lányon, de csak magamban, arcomon semmit sem láthatott. Kis idő múlva egy újabb shinigami tűnt fel, egy férfi, akinek szintúgy be nem állt a szája, és a kapitányról kérdezett, ezt egy újabb hűvös pillantással nyugtáztam le, nem óhajtottam értelmetlen dolgokról társalogni. 'Majd megérzitek ha közeledik..' - egy enyhe gonosz mosoly jelent meg az arcomon. Kis idő múlva már a többiek is megtapasztalhatták, hogy miről is beszéltem, vagyis... Nem, nem beszéltem, pusztán csak magamban gondoltam az előbbit, ám abban biztos vagyok, hogy mindenki megérezte a kapitány közeledtét. Zaraki Kenpachi hatalmas lélekenergiáját nem lehet figyelmen kívül hagyni, még akkor sem ha ez a reiatsu nyomás a közelében sem volt annak az erőnek, amikor a kapitány egy harc során szabadjára engedi teljes lélekenergiáját. Ezek után megállt előttünk a kapitány, közelebb hívott bennünket és ismertette a küldetés részleteit. Figyelmesen végighallgattam, majd mire egy bólintást is tehettem volna, ő már el is tűnt a szemünk elől. Nem tetszett, hogy ilyen lenéző hangnemben beszélt hozzánk, és hogy két rab elfogására négy shinigamit rendeltek, de ha valaki megengedhette ez magának, akkor az Zaraki Kenpachi volt. A feladat rém egyszerűnek tűnt: két szerencsétlen rab, feltehetően rabruhában, itt bujkál valahol, az egyiknél valami béna tekercs. Nem hinném, hogy túl bonyolult feladat lenne, ám a számomra legnehezebb feladat az volt, hogy kiválasszam a társam, ugyanis két fős csoportokra kellett oszlanunk. Szívesebben csináltam volna egyedül, de ha a kapitány ezt parancsolta... Talán a többiek meg akarták volna beszélni, hogy ki kivel legyen, vagy beszéltek is ott mellettem, őszintén szólva én egyáltalán nem figyeltem rájuk, oldalra tekintettem feléjük, majd amolyan parancsoló hangnemben ezt mondtam:
- Az egyikőtök jöjjön velem! - ezzel a néhány szóval, meg sem várva bárki válaszát vagy reakcióját belevetettem magam a keresésbe. Egy villámgyors shunpoval eltűntem a többiek elől. Azonban csak olyan sebességgel, hogy mindhárman láthassák, hogy pontosan merre is mentem, így ha gyorsan cselekszenek, egyikőjük még utánam tud jönni.
Nem sokkal a falon túl, már a peremvidéken jártam és egy forgalmasabb helyen megálltam. Körbenéztem, néhány házat láttam és néhány lelket. Igazából voltak elegen, éppen ezért alaposan át kell fésülnöm a helyet. Amíg töprengtem és nézelődtem esetleges "csapattársam" utolérhetett. Ha nem jött utánam senki, akkor egyedül indultam meg átkutatni a helyet, minden apró kis zugát. Ha időközben utolért valamelyik shinigami társam és feltehetően megállt mellettem, akkor intézek felé pár szót:
- Melyik osztagban szolgálsz? - tekintetem még mindig a terepet pásztázza, nem figyelek az esetleges társamra, ám ő pontosan tudhatja, hogy hozzá beszélek. Válaszát megvárva nem késlekedek tovább elkezdem átnézni a helyet. Ha velem jön, közben talán még hajlandó leszek vele még pár szót ejteni.
Vissza az elejére Go down
Yamada
Shinigami
Yamada

Hozzászólások száma : 6
Join date : 2013. Aug. 16.
Age : 26
Tartózkodási hely : 11.Osztag

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue100/100Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 11.Osztag

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeHétf. Aug. 26, 2013 9:54 am

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<
Éppen hogy megérkeztem körülnéztem miféle kölykökkel hozot össze a sors . Felmértem őket hogy nagyábol mire lehetnek képesek , aztán pillantásom meg akadt egy lányon. Oda léptem hozzá és meg kérdeztem tőlle hogy hogy hívják ? Erra kicsit félénkebben mondta a nevét - Yatogamie Ashihei elmosolyodtam és megkérdeztem tőlle hanyadik osztaghoz tartozik ? mikor mondta hogy a 6. osztgba szintén elmosolyodtam és énis be mutatkoztam Yuuki Yamada 11.osztagból örülök látszott mindenkin hogy kissé felszültebb . Így én próbáltam mindenkivel beszélni oda mentem egy fiúhoz hosszú fekete haja volt kérdeztem tőle a nevét mire elég flegmán és komolyan válaszolt - Hiraga Natsu 6.osztag . Én mondtam hogy Yamada vagyok 11. osztag oda léptem hát - Yatogamie Ashihei és meg akartam szólalni mikor eléggé nagy lélekenergiát éreztem közeledni tudtam hogy ez biztosan az én kapitányom ! Semmien más halálisten nem szaladgál ien mennyiséggel  és hírtelen meg is érkezett Zaraki Kenpachi 11.osztag kapitánya . Zaraki kapitány körülnézett és oda intett mindenkit kellemetlen dolog hogy taknyos kezdőket küldünk ien küldetésre de ha én nem érek rá . Nem húzom a szót tovább a Küldetés lényege elfogni 2 személyt , akik megszöktek  a Tiszta Lelkek Városának a fogdájábol kellemetlen hogy ti mentek na de 4en csak elegek vagytok rá 2-es csoportokba fejlődni és irány a célszemélyek elfogása ! Jah még annyit hajnalig ha nem sikerül megérzitek a haragom ! Ezzel szinte köddé vált a kapitány úr . Oda léptem hát - Yatogamie Ashihei és kérdeztem tőll hogy esetleg lenne e a társam ??? Erre rám nézett kicsit pirultan és kicsit meglepve de igent mondott és elindultunk keresni a szökött fegyencet kérdezősköttem tőlle mindent hogy hátha nem ez a kínos csend marad . Azután megunta és elkesztem magamról mesélni hogy mégse legyen már csönd . Hírtelen egy ág törést hallotam egyböl kivontam kardom és - Yatogamie Ashihei elé ugrottam majd meglepve tapasztaltam hogy egy kis gyermek volt majd vissza tettem aztán meséltem tovább . Minden hova benéztünk istálók barlang féleségegbe fa gyökérzet alá minden hol igen alaposan át vizygáltuk és kérdezősköttem hogy miért vállalta el azt hogy velem legyen egy csapatba vagyis mért mondott igent  ????
Vissza az elejére Go down
Hirase Ayato
Shinigami
Hirase Ayato

Hozzászólások száma : 13
Join date : 2013. Aug. 15.
Age : 23

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue100/100Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 10.Osztag

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeSzer. Aug. 28, 2013 12:56 pm

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<

Pár perc múlva megérkezett egy lány is, majd nem sokkal később Zaraki Kenpachi személyesen. Hihetetlen erős volt a kapitány, a lélekenergiája majdnem szárnyalt. Állítólag a szemkötő a szemén azért van, hogy elnyomja hatalmas lélekenergiáját, dehiszen így is óriási mennyiségű lélekenrgia tört fel belőle, mi lett volna, ha még a szemkötőjét is levette volna? Azt hiszem, akkor elrepített volna az a hatalmas erő. Ismertette velünk a feladatot, elég érdekes, de nem tűnt nehéznek, hiszen csak két szökevényről volt szó és egy tekercsről ami az egyiküknél volt. Eléggé izgultam, hiszen ha sikeresen teljesítjük a feladatot, akkor a kapitányom szemében is érni fogok valamit, sőt lehet hogy tiszti rangot is kapok. Ezek a gondolatok nagyon feltüzeltek, úgy éreztem, hogy a bizonyításvány erőt ad arra, hogy még egy Menos Grandet is elpusztítsak. Na jó, ez egy picit túlzás volt, de tényleg nagyon fel voltam pörögve. A legérdekesebb az volt, hogy váljunk ketté. Mivel egyikőjüket sem ismertem, ezért a szerencsére bíztam, hogy kivel legyek. Egy fekete hajú fiú mormogott valamit, aztán eltűnt, a kopasz és a lány beszélgetni kezdtek, majd ők is eltűntek, hogy tényleg a szerencsére bízzam a helyzetet kétszer körbeforogtam becsukott szemmel, majd kinyítottam a szemem és villámlépéssel elindultam. Fogalmam sem volt, merre megyek. Aztán hallottam, hogy valaki kb. 100 méterrel előttem szeli az ágakat. Utolértem, és a fekete hajú fiú volt az, aki bevallom hármuk közül a legértelmesebbnek tűnt. Örültem, hogy ő lett a társam, ha lehet társnak nevezni egy olyan embert akit 2 perce láttam először.Hirtelen megállt a peremvidék szélén, majd én is megálltam. Láttam rajta, hogy vizsgálódik, úgyhogy én is szétnéztem, de őszintén megmondom fogalmam sem volt mit keresünk, úgyhogy csak a semmibe néztem.Pár másodperccel később megszólalt, de én annyira elmerültem a nézelődésbe, hogy annyit értettem belőle:
-...Szolgálsz? -
Nagyot néztem és azt gondoltam, hogy ez megbolondult, dehogy szolgálom én. Láttam rajta, hogy komoly ember és nem hiszem, hogy ilyet kérdezne tőlem, úgyhogy elkezdtem gondolkodni, hogy valyon mit kérdezhetett tőlem. Lehetséges, hogy azt kérdi, hogy szólgálok-e valakit, á megvan, hogy hányadik osztagban szolgálok. Én hülye.
- 10.-be, na és te?- majd el is szaladt, én meg gyorsan utána.
-Egyáltalán mi a neved? Én Hirase Ayato vagyok, örvendek.- Az arcomon semmi mosoly mint mindig, de ahogy elnézem ő sem olyan mindig mosolygós típus. A válaszát várom és haladunk tovább, beérve egy erdőbe egy lélekenergiát éreztem, azonnal megálltam, láttam rajta, hogy ő is érzi, pár méterrel előttem megállt, majd félig hátrafordította a fejét és azt kérdeztem:
-Te is érzed?-
Vissza az elejére Go down
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue5000/5000Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeSzomb. Aug. 31, 2013 12:27 pm

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<


Résztvevők:

- Yuuki Yamada
- Hirase Ayato
- Hiraga Natsu
- Yatogamie Ashihei---> KIZÁRVA INAKTIVITÁS MIATT!!!

//Ashihei helyett egy random karaktert írok bele a történetbe, egy NJK-t! A neve Yanami Shina, ő veszi át Ashishei helyét!//

Sajnos Ashihei nem érezte jól magát így vissza küldtétek pihenni, helyette viszont Zaraki kapitány értesülve a hírekről ide küldte ifjú Shinigamiját, Yanami Shinát.
Yamada mellé Shina szegődött így indultatok útnak Nyugati irányba, Natsu pedig Ayatoval indult a Keleti irányba. Így járjátok a várost.

Yamada & Shina:
 / Shinát ne irányítsd kérlek, majd írom mikor mit mond, csak a saját kariddal csináld./
- Ahogy a nyugati rész felé tartotok valami furcsa kiabálást hallotok egy kicsit kopottabb ház falai közül. Mivel az itt élő lelkek ritkán civakodnak, így ez talán furcsa lehet számotokra. A csapat főnök te vagy Yamada, így te döntöd el, hogy megnézitek vagy tovább haladtok. Talán valamelyik szökött rab lehet az a kettő közül? Vagy mind ketten itt rejtőznek? Talán te leszel az aki vissza szerzi az ellopott tekercset a titkos információkkal?  Hogyan mész közelebb a házhoz feltűnés nélkül? / Léci amit írsz abban válaszolj a kérdésekre, és ne irányíts senkit sem.!/

Natsu & Ayato:
- Köztetek nem dőlt még el kié az irányító szerep. Valamelyikőtök átadja vagy mind ketten vezetni akartok?
Ahogyan a Keleti rész felé tartotok , s közben szemetekkel a tájat figyelitek kutatva a szökött rabokat egy ideig semmi szokatlan vagy feltűnő nem történik veletek, talán kicsit unalmas is így az út. Elég sok idő eltelt már, s végre talán láttok valamit ami nyomokat rejthet. Egy eltépett láncdarabra leltek, majd pedig egy szövet darabra, mely nagyon hasonlít a rabokon volt ruházat egyik részére.  Odébb ha kicsit körülnéztek a tájon vagy egy erdős rész. Talán ott rejtőznének? Lehet megérné átfésülni az erdőt.
1: Amennyiben bementek az erdőbe akkor ott találtok egy újabb láncot, majd beljebb érve már hangokat is hallotok, de nem tudni, hogy állat vagy emberi hang lenne e?
2: Ha nem mentek be az erdőbe akkor kint állva egy furcsa kinézetű emberre lesztek figyelmesek, aki talán láthatta erre a szökött rabokat mivel környékbeli. De valahonnan ismerős nektek, de nem emlékeztek hogy honnan.

Sorrend: Egyenlőre nincsen.
Időkorlát: Kezdjük 2 nap/fő-vel
Kért szómennyiség: 250 szó


_________________
Küldetések:

Egy Bukott Bosszúja
A kóbor kölyök
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Hiraga Natsu
Shinigami
Hiraga Natsu

Hozzászólások száma : 12
Join date : 2013. Aug. 20.
Age : 27

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue100/100Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (100/100)
Osztag: 6. Osztag

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimePént. Szept. 06, 2013 7:56 pm

>> Egy Bukott Bosszúja /Küldetés/ <<

Ahogy vártam. Az egyikőjük csatlakozott hozzám, ezt már jóval a megállásom előtt tudtam, hisz éreztem egy lélekenergiát ami úgymond követett. Az egyik srác volt az, a fiatalabbik. 'Nagyszerű... Áhhh, mindegy' - hagytam abba a panaszkodást, még mielőtt elkezdtem volna magamban. Kérdésemre, miszerint melyik osztagban szolgál, választ is kaptam:
- 10.-be, na és te? - kérdezett vissza, de én már haladtam is tovább, kerestem amit keresnem kellett. Ő követett, majd újfent intézett hozzám néhány szót:
-Egyáltalán mi a neved? Én Hirase Ayato vagyok, örvendek. - arca teljesen pókerarc volt. Semmi mosoly, semmi egyéb dolog. 'Ez tetszik.' - jegyeztem meg magamban - 'Én sem vagyok az a mosolygós típus, még az is lehet, hogy jól megleszek ezzel a kölyökkel...' - csakúgy mint újdonsült társam, én sem mosolyogtam egy pillanatra sem, semmi egyéb érzelem nem tükröződött az arcomról. A kérdéseire azért feleltem:
- A nevem Hiraga Natsu, a 6. osztag tagja vagyok. - ezzel le is zártam a kettőnk közti kommunikációt egy időre. Némán folytattuk tovább a keresést hosszú-hosszú ideig, mígnem végül találtunk valamit. Egy eltépett láncdarabot, majd egy rabruha szövetet vettünk észre a poros földön, ami egyenesen egy közeli erdőbe vezet minket. Nem is kérdés, hogy mi legyen a következő lépés: A srác felé fordulok, biccentek a fejemmel az erdő irányába, ezzel jelezve, hogy nincs vita, nincs megbeszélés, oda megyünk. Elindultam hát az erdő felé, remélhetőleg Ayato is követni fog. Ahogy egyre beljebb haladtam/haladtunk az erdőbe, egy újabb láncdarabot leltünk, ami jó jel. Biztos itt van, vagy legalábbis biztos hogy járt itt. Tovább kutatva furcsa hangok is megcsapják a fülemet. Megállok egy pillanatra, majd óvatosan közeledek a hang forrása felé. Amennyiben Ayato is velem van, jelzek neki, hogy ő is így tegyen.
Vissza az elejére Go down
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Seireitei Falai előtt Left_bar_bleue5000/5000Seireitei Falai előtt Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitimeSzer. Szept. 11, 2013 6:37 pm

Sziasztok, nos rengeteg idő telt el, és Ayato valamint Yamada nem írt :/
Szóval adok 2 napot... Utána kizárlak titeket is...

_________________
Küldetések:

Egy Bukott Bosszúja
A kóbor kölyök
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
Ajánlott tartalom
Seireitei Falai előtt Empty
TémanyitásTárgy: Re: Seireitei Falai előtt   Seireitei Falai előtt I_icon_minitime

Vissza az elejére Go down
 
Seireitei Falai előtt
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: Soul Society :: Rukongai-
Ugrás: