Bleach Online
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Bleach Online

Bleach Online Szerepjáték
 
HomeKeresésRegisztrációBelépés

 

 Quincy Technikák

Go down 
SzerzőÜzenet
Neliel
Admin
Neliel

Hozzászólások száma : 108
Join date : 2013. Aug. 14.
Age : 27
Tartózkodási hely : Hmmm, szerinted?

Karakter lap
Lélekenergia:
Quincy Technikák Left_bar_bleue5000/5000Quincy Technikák Empty_bar_bleue  (5000/5000)
Osztag:

Quincy Technikák Empty
TémanyitásTárgy: Quincy Technikák   Quincy Technikák I_icon_minitimeCsüt. Aug. 15, 2013 4:24 pm

Hirenkyaku (飛廉脚, Lég Siklás) Lényegében az alapja ugyanaz, mint a Shinigamik shunpo nevű technikájának, vagy az Arrancarok sonido-jának, azzal a különbséggel, hogy amíg a Shinigamik és az Arrancarok a saját erejüket használva hoznak létre lélekszemcséket, amiket "meglovagolna" utaznak, elképesztő sebességgel, addig a Quincy-k, a tőlük megszokott módon, a környezetben fellelhetőket használják, s mivel a Quincyk a lélekszemcse formázásának igazi mesterei, ezért a három technika közül a hirenkyaku a leggyorsabb.
Alapképesség minden Quincy-nek!

Sanrei Shutō (山嶺手刀, Sanrei kesztyű) A legmagasabb szint eléréséhez szükséges alapfelszerelés. A kesztyű szétveti a használója körüli lélekszemcséket, így nehezebbé teszi azok megformázását. Egy hetes folyamatos tréning kell, hogy valaki használni tudja, de ezek után hatalmas erőre tesz szert, melyet már csak egy lépés választ el a legmagasabb szinttől, a Letzt Stil-től. Ezt a szintet akkor érhetik el, ha leveszik a kesztyűt.
Sanrei Shutou.jpg
Ár: 200 Le , e mellett egy traning , melyet valamelyik mesélővel tudsz letölteni, így kérj meg valaki chaten vagy Üzi formájában.


Klavier (クラヴィーア, Kuravīa, Zongora) A technika lehetővé teszi, hogy a quincy egy kézzel is képes legyen nyilakat kilőni, akár gyors egymásutánban is.
Ár: 100 Le

Licht Regen (光の雨 (リヒト・レーゲン, Rihito Rēgen), Fény Eső) A használó az áldozat felé kerül több méterre, majd íjjába koncentrálva lélekenergiáját, rövid ideig tömérdek mennyiségű nyílat képes kilőni a célpontra. A nyilak az esőhöz hasonlóan sűrűn hullanak le az égből, így megnehezítve a kikerülésüket.
Ár: 140 Le

Licht Wind (光の風 (リヒト・ウィンド, Rihito Uindo), Fény Szellő) Hasonló Licht Regen nevű technikához, csak sokkal egyszerűbb. Itt vízszintes irányban tud egyszerre több nyilat kilőni a használó. A támadás sugara egy kicsit nagyobb és így az íjjak sokkal jobban szétterülnek, lehetővé téve több célpont eltalálását. Viszont így egy áldozatra kevesebb íj jut.
Ár: 140 Le

Ransōtengai (乱装天傀, Mennyei Bábfonalak) Magas szintű technika, mely lehetővé teszi használójának, hogy egy különleges fonallal irányítson egy adott végtagot. Ezáltal képes küzdeni még törött csontokkal, vagy megbénulva is, egészen addig, amíg a teste teljesen meg nem semmisül. Eredetileg arra találták ki, hogy az öregebb Quincyk is tudjanak úgy küzdeni, mint fiatalabb társaik.
Ár: 140 Le

Letzt Stil ( Végső forma): Ezzel a formával a Quincyk képesek lesznek horribilis sebességgel, hatalmas mennyiségű lélekszemcsét elnyelni, mely már látható károkat okoz az ebből felépülő objektumokban. Sajnos ezt az állapotot csak kevés ideig képesek tartani, az emberi test korlátai miatt, és ha valaki egyszer elérte ezt a szintet, az utána már képtelen lesz formázni a spirituális erőt. Minden képességét ugyan nem veszti el, de már nem tud Quincyként harcolni (Uryuu Ishida például annak ellenére, hogy levette a Sanrei kesztyűt még össze tudta gyűjteni az őt körülvevő lélekszemcséket, de íjat és nyilat már nem tudott belőlük csinálni).
Ár: 200Le

Haizen: Ez a technika egy átlátszó, négyzetes energianyalábot hoz létre az ezüstkapszulákból, ami keresztülhasít az ellenfélen.  Szükséges hozzá: 2 Ezüstkapszula.
Ár: 50 Le
Parancsszó: "Feel the wrath of battle and accept this sacred chalice - Sacred Bite!"

Sprenger (破芒陣 (シュプレンガ, Shupurenga), Robbanás) A technikához öt Seele Schneider, és egy Gintou szükséges. A Seele Schneidereket a földön úgy kell elhelyezni, hogy egy ötszöget alkossanak, és mindegyikre cseppenteni kell a Gintoukban található folyadékból. Ha az megtörtént az ötszögön belül hatalmas robbanás következik be. Az egyik legerőteljesebb Quincy technika, hátránya, hogy előkészítése sok időt vesz igénybe. (Szükséges: Gintō, Seels Schneider)
Ár: 150 Le

Geldschrank (ゲルトすらぬく, Gerutosuranuku; Páncélszekrény) A technika használója a Seele Schneider segítségével sebeket ejt ellenfelén. Ezt követően egy újabb Seele Schneider-t lő ellenfele felé. A fegyver által létrehozott reiatsu penge kilövés után megszűnik és a fém markolata az ellenfél előtt egy méterre a levegőben megáll. Majd a parancsszót kimondva a markolatból távozó reiatsu egy masszív lélekenergia fallal veszi körbe az ellenfelet. A technika szépsége abban rejlik, hogy a technika fenntartásához szükséges erőt a fogságba esett félen okozott sebekből áramló reiatsu szolgálja. Végezetül a technika alkalmazója egy gintouban lévő folyadékot juttat a markolatra mellyel a technikát létrehozta. Ekkor a kocka alakú börtön elkezd zsugorodni, míg végül dobókocka méretűre összemenve egy robbanás keretében megsemmisíti magát és a benne lévőt. (Szükséges: Seele Schneider)
Ár: 180 Le

Gritz: Ez egy ember nagyságú ötszögű szimbólum, ami körbeveszi, beburkolja az ellenfelet így úgymond bezárja.
Ami kb. 5 percig tart.
Ár: 150 Le
Parancsszava: "A silver rod strikes the five-fingered stone bed - Quintuple Restraining Frames!"

Wolke: Ez a technika arra használja az ezüst kapszulákat, hogy egy nagy robbanást hozzon létre. Bár a rendeltetése nem az, Ishida egyszer arra használta, hogy egy esést tompítson vele.
Ár: 100 Le Szükséges: 1 db Ezüskapszula
Parancsszava: "Tilt the goblet to the west - Emerald Grail!"

Verbindung: (Összeköttetés) Információk továbbítására szolgáló technika. Hasonlít a Tenteikuura nevű Kidōra, azonban ezt csak quincyk képesek használni. A használó a meghatározott sugarú (minél erősebb, annál nagyobb) körben képes kapcsolatba lépni a többi quincyvel.
Ár: 80 Le
Parancsszava: "Hear my voice, and answer me! - Quincy Bond!"

Dreifachspalt:(Szétválás) A kilőtt nyílvessző a célponthoz közel érve váratlanul felvillan és háromfelé válik, meglepetést szolgáltatva az áldozatnak. Különösen hasznos, ha az ellenfél megpróbál kitérni, hiszen a szétváló nyilak egyike könnyen eltalálhatja. A nyíl megidézéshez azonban kell egy kis idő, hogy elég erős legyen, hiszen ha a lövedék túl gyenge, szétváláskor egyszerűen szétesik.
Ár: 80 Le

Schraubenflügel:(Csavart nyíl) Egy kellően képzett quincy képes lehet megváltoztatni nyilainak természetes formáját egy-egy lövés erejéig. Ezzel a technikával a módosított nyílvessző tollazása csavart lesz, aminek köszönhetően repülés közben forog, és így pontosabban lehet vele célozni.
90 Le

Seelenstachel: (Lélektövisek) A használónak néhány gintout kell alkalmaznia ehhez a technikához. Ezeket elhajítva és a parancsszót elkiáltva a kapszulák a lélekrészecskéket apró tüskékké alakítják át, melyek egyenesen a célpont felé tartanak. A földhöz vagy egy sziklához hajítva annak darabjai is belekerülnek a tüskék közé. Erőssége az elhajított ezüstkapszulák számától is függ, de nem okoz túl nagy sebeket.
Ár: 100 Le

Festbindung: (Megkötés) Egyszerű technika, amely az ellenfél kezét szorítja görcsbe, aki így nem képes használni az említett végtagot. Eredetileg a kidouk megakadályozására fejlesztették ki.
Ár: 90 Le
Vissza az elejére Go down
https://bleachonline.hungarianforum.com
 
Quincy Technikák
Vissza az elejére 
1 / 1 oldal

Permissions in this forum:Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
Bleach Online :: ÁLTALÁNOS MINDENKINEK! :: Technikák-
Ugrás: